Έιμπραχαμ: Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Παρί Σεν Ζερμέν

Έιμπραχαμ: Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Παρί Σεν Ζερμέν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν στο «Ολίμπικο» το Σάββατο για να παρακολουθήσουν τον Τάμι Έιμπραχαμ στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Μίλαν.
Και οι δύο ομάδες αναζητούν έναν σέντερ φορ για να ενισχύσουν το επιθετικό τμήμα τους και, για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή.

Η παρουσία απεσταλμένων των «Κόκκινων Διαβόλων» στους εντός έδρας αγώνες της Ρόμα δεν είναι κάτι νέο. Από την αρχή της σεζόν, σκάουτερ της Γιουνάιτεντ έχουν εντοπιστεί αρκετές φορές στην κερκίδα και, σε κάθε περίπτωση, ο λόγος της παρουσίας των Άγγλων σκάουτερ δεν άλλαξε ποτέ: να δουν και να αξιολογήσουν τις επιδόσεις του Έιμπραχαμ.

Στο «Ολντ Τράφορντ» αναζητούν τον αντικαταστάτη του Βάουτ Βέγκχορστ, που προορίζεται να επιστρέψει στην Μπέρνλι στο τέλος της σεζόν. Εδώ και μερικές εβδομάδες, όμως, και οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν αρχίσει να σκέφτονται τον σέντερ φορ του Μουρίνιο για τη θέση του Ούγκο Εκιτικέ.

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν που πριν από χθες οι απεσταλμένοι της πρωταθλήτριας είχαν ήδη εμφανιστεί στο «Ολίμπικο» σε άλλες δύο περιπτώσεις για να παρακολουθήσουν στενά τον παίκτη. Το τελευταίο ταξίδι αποδείχθηκε το πιο κερδοφόρο, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Έιμπραχαμ κόντεψε να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στον Special One πετυχαίνοντας -στο 94ο λεπτό- το γκολ που έδωσε στιγμιαίο προβάδισμα επί της Μίλαν, καθώς ισοφάρισε ο Σαλεμάκερς στο 90΄+7.

Αυτή τη στιγμή η Ρόμα δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε καμία διαπραγμάτευση, αλλά η διοίκησή της γνωρίζει ότι σύντομα θα μπορούσε να έρθει πρόταση για τον σέντερ φορ. Ωστόσο, για να αφήσει τον Έιμπραχαμ να φύγει, ο Τιάγκο Πίντο δεν είναι διατεθειμένος να κάνει εκπτώσεις: το συμβόλαιο του Άγγλου περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς 80 εκατομμυρίων ευρώ υπέρ της Τσέλσι.

Δύσκολη υπόθεση, αλλά για τη Ρόμα (προς το παρόν) η βάση της δημοπρασίας παραμένει η ίδια. Σε κάθε περίπτωση, οι «Μπλε» θα μπορούσαν να είναι μέρος ενός πιθανού μεταγραφικού εγχειρήματος, δεδομένου ότι εάν οι Ιταλοί λάβουν μια προσφορά για τον παίκτη θα πρέπει να την κοινοποιήσουν στην Τσέλσι, η οποία έχει δικαίωμα προτίμησης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X