Σπόραρ: «Έπαιξε πολύ καλά η ΑΕΚ, είχε πολλές ευκαιρίες αλλά μας έσωσε ο Μπρινιόλι»

Σπόραρ: «Έπαιξε πολύ καλά η ΑΕΚ, είχε πολλές ευκαιρίες αλλά μας έσωσε ο Μπρινιόλι»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Αντράζ Σπόραρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ καλή ήταν η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως είπε ο Αντράζ Σπόραρ, με τον φορ των «πράσινων» να αναφέρει επίσης πως η Ένωση είχε πολλές ευκαιρίες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αντράζ Σπόραρ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Η ΑΕΚ έπαιξε καλά μας πίεσε, δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε, αλλά το 0-0 δείχνει την ένταση του ματς. Όλα είναι στα χέρια μας, έχουμε σε τρεις μέρες ακόμα έναν αγώνα.

Είχαμε παίξει πολλούς μεγάλους αγώνες. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και ποιότητα. Όποιος κέρδιζε θα είχε αβαντάζ. Το 0-0 συνεχίζει την πορεία μας και θα δώσουμε τα πάντα μέχρι το τέλος.

Όπως και σήμερα υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες. Η ΑΕΚ είχε πολλές ευκαιρίες, εμείς μία. Όμως είχαμε πολύ καλή άμυνα και τερματοφύλακα. Ο Μπρινιόλι είναι εξαιρετικός και το έδειξε και σήμερα».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X