ΠΑΕ ΑΕΚ: «Κάλεσε τον Αλμέιδα η ΔΕΑΒ με βάση δημοσιεύματα - Σίγουροι για την αθώωση του προπονητή μας!»

ΑΕΚ: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Η θέση και η στάση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την κλήση του Ματίας Αλμέιδα από την ΔΕΑΒ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΔΕΑΒ κάλεσε τον Ματίας Αλμέιδα σε ακρόαση για ότι συνέβη στο φινάλε του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο… χάος της Τούμπας, με δεκάδες ανθρώπους πέριξ του πάγκου της Ένωσης και γύρω από τον προπονητή της Ένωσης με προκλήσεις και μεγάλη ένταση.

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ προφανώς και προκαλεί έκπληξη η κλήση της ΔΕΑΒ, από την στιγμή που δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιβαρυντική έκθεση από Αστυνομία, παρατηρητές, φύλλο αγώνα κλπ. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα το επιβαρυντικό για τον Αλμέιδα από πλευράς αξιωματούχων του αγώνα και Αστυνομίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η κλήση του προπονητή της ΑΕΚ για εξηγήσεις βασίζεται στο περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων, σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε η ΠΑΕ.

Προφανώς και το κλίμα που έχουν επιχειρήσει να δημιουργήσουν συγκεκριμένες πλευρές πολύ έντονα με συγκεκριμένα συμφέροντα για τη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος και με μεγάλη επιμονή τα τελευταία 24ωρα, είναι ξεκάθαρο και στοχευμένο. Θα κληθεί παρόλα αυτά να δώσει εξηγήσεις στην ΔΕΑΒ ο προπονητής της ΑΕΚ, με βάση το περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων.

Μάλιστα, στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σίγουροι ότι δεν μπορεί να προκύψει τίποτε σε βάρος του Αλμέιδα. Και αυτό διότι όλοι έχουν δει τι ακριβώς έγινε και μέσα σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο προπονητής της Ένωσης στο φινάλε του ματς. Συνθήκες που περιέγραψε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι και προκύπτουν από όσα έχει δει κι όλος ο κόσμος σε βίντεο και φωτογραφίες με… τραμπουκισμούς από διάφορους «περίεργους» με διαπιστεύσεις ή μη.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X