Αθανασιάδης: «Μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και να πάρουμε το ματς»

Εικόνες από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πεποίθηση του πως η ΑΕΚ μπορούσε να πετύχει ένα γκολ και να φύγει νικήτρια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο τερματοφύλακας της «Ένωσης», Γιώργος Αθανασιάδης.

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα της ομάδας του η οποία παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες τις αντιμετώπισε σαν οικογένεια.

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV:

Για το ότι η ΑΕΚ ξεπερνά τις δυσκολίες και τις απώλειες: Κάποιοι παίκτες, και εγώ, είχαμε ίωση. Είμαστε μια οικογένεια και σε οποιαδήποτε θέση και αν παίζει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, είναι πολύ καλός. Αυτό είναι το σημαντικό και πάμε μέχρι τέλους και ότι γίνει…

Για την εικόνα του αγώνα: Μπορούσαμε να βάλουμε το γκολ, να προηγηθούμε και να πάρουμε το ματς. Συνεχίζουμε, πάμε να πάρουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια και να πάμε μέχρι τέλους.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X