Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο Μαρτίνες, ακολουθεί ο Σρέντερ για τον πάγκο

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο Μαρτίνες, ακολουθεί ο Σρέντερ για τον πάγκο
Photo Credits: INTIME

Εξετάζονται αρκετοί προπονητές στον Ολυμπιακό και ίσως οι εξελίξεις σημειωθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξετάζονται αρκετοί προπονητές στον Ολυμπιακό και ίσως οι εξελίξεις σημειωθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Πυρετώδεις είναι οι επαφές του Βαγγέλη Μαρινάκη με υποψήφιους προπονητές, προκειμένου να βρεθεί ο εκλεκτός για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ εξετάζουν κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση τεχνικού, που θα μπορέσει να φέρει την ομάδα και πάλι στην κορυφή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως», ο Μαρτίνες της Τίγκρες φαντάζει ως πρώτη λύση, καθώς και ο ίδιος ενδιαφέρεται να εργαστεί στην Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι ο Αργεντινός έχει εκείνα τα στοιχεία που ταιριάζουν στην ομάδα, αλλά φυσικά δεν είναι ο μόνος που εξετάζουν.

Στη λίστα παραμένει και ο Σρέντερ, ο οποίος μπορεί να μη δέχτηκε να καθίσει άμεσα στον πάγκο των Πειραιωτών, ωστόσο άφησε καλές εντυπώσεις στις συζητήσεις με τους διοικούντες. Η περίπτωση του Ρεμπρόφ παραμένει πάντα στο τραπέζι, ενώ προτάθηκε και η περίπτωση του Μορένο. Ο 48χρονος Ισπανός τεχνικός μένει ελεύθερος από την Αλ Σαμπάμπ και έχει ένα καλό βιογραφικό (Ταραγόνα, Μαγιόρκα, Εσπανιόλ), ενώ το αγωνιστικό στυλ των ομάδων του ταιριάζει στον τρόπο που παίζουν τα τελευταία χρόνια οι «ερυθρόλευκοι».

Πάντως, παρά τη βιασύνη που φαίνεται να υπάρχει στον Ολυμπιακό για το θέμα του προπονητή, οι εξελίξεις ίσως δεν είναι τόσο άμεσες. Όλα δείχνουν πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος, στα μέσα Μαΐου.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X