ΑΕΚ απόψε είναι η βραδιά σου, νύχτα... τίτλου στην Λεωφόρο! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ απόψε είναι η βραδιά σου, νύχτα... τίτλου στην Λεωφόρο! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη βραδιά για την ΑΕΚ του Αλμέιδα που πάει στην έδρα του ΠΑΟ να κερδίσει και να γίνει Νο1 φαβορί για το πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ΑΕΚάρα που πάει στη Λεωφόρο για να κάνει το «διπλό» με τον Παναθηναϊκό (20:00, Cosmote Sport 2 HD, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV) και να κάνει άλμα τίτλου κόντρα στους «πράσινους».

Τα πράγματα είναι απλά μαθηματικά… Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει στη Λεωφόρο την αγωνιστική της ανωτερότητα κόντρα στον Παναθηναϊκό, παίρνει το τρίποντο και την ισοβαθμία και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος των πλέι οφ γίνεται το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι στους 75 βαθμούς, στο +12 από τον 3ο Ολυμπιακό και στο +15 από τον 4ο ΠΑΟΚ. Το «πάνω χέρι», ωστόσο, αυτήν στιγμή το έχουν οι «πράσινοι», οι οποίοι -με τα τωρινά δεδομένα- υπερέχουν στην ισοβαθμία λόγω της κατάταξης στην κανονική διάρκεια.

Στα επόμενα ματς η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, παίζει εκτός με Άρη και ξανά εντός με Βόλο στο φινάλε, ενώ ο ΠΑΟ έχει εντός τον ΠΑΟΚ, εκτός τον Ολυμπιακό σε άδειο Καραϊσκάκη και τελειώνει στην Λεωφόρο με τον Άρη.

Για αυτό απόψε θέλει να αποδείξει και… έμπρακτα ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί στη Λεωφόρο με τις γνωστές απουσίες των Αραούχο και Σιντιμπέ με τον Ματίας Αλμέιδα να μην αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ πήρε στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και είναι διαθέσιμος.

Όσον αφορά το πλάνο, το ερώτημα είναι ποιον θα επιλέξει ο Αργεντίνος τεχνικός στον άξονα με τον Πινέδα να είναι ο ρυθμιστής. Αν ο Αλμέιδα πάει με τον Μεξικανό άσο στο «8», τότε ένας εκ των Σιμάνσκι-Γιόνσον θα μείνει στον πάγκο. Αν ο Πινέδα παίξει αριστερά, τότε οι δύο προαναφερθέντες θα είναι βασικοί με τον Γκατσίνοβιτς να μένει εκτός. Ενώ παίζει και το σενάριο ο Πινέδα να είναι πίσω από τον Λιβάι και σε μία τέτοια περίπτωση θα μείνει εκτός ο Τσούμπερ.

Στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Κάτω από τα δοκάρια θα δούμε τον Αθανασιάδη, στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Βίντα – Μουκουντί, δεξιά ο Ρότα και αριστερά ο Χατζισαφί. Στην μεσοεπιθετική γραμμή δεξιά θα βρίσκεται ο Άμραμπατ και στη γραμμή κρούσης θα δούμε Γκαρσία και εν συνεχεία τα πάντα θα κριθούν από τον Πινέδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎Α.Ε.Κ 22222 GEENE GOALKEEPERS UoRa 0008 MD? STANKOVIC 30 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ی DEFENDERS MOUKOUDI MOHAMMADI 12 POTA GOLUAO 21 VIDA 24 ΜΗΤΟΓΛΟΥ 28 HAJISAFI 31 ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ 37 RADONJA HIEAD COACHI MATIAS ALMEYDA MIDFIELDERS SZYMANSKI 6 JONSSON 8 GACINOVIC 13 PINEDA 20 ΜΑΝΤΑΛΟΣ 25 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ FORWARDS 5 AMRABAT GARCIA 9 VAN WEERT 10 ZUBER 19 ELIASSON 22 22FERNANDES 90 ZINE PLAY OFFS VS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΗΠΕΔΟ "ΑΠ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ" 30.04.2023 20:00 COSMOTE SPORT‎"‎

Το πλάνο του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για το αποψινό ντέρμπι, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει την αποστολή του αγώνα. Από αυτή δεν απουσιάζει κανείς εκτός των Αϊτόρ και Τρουιγιέ, που έχουν σοβαρούς τραυματισμούς και είναι εκτός υποχρεώσεων εδώ και μήνες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα της αποστολής του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής»

Σε ό, τι αφορά τις επιλογές για την αρχική ενδεκάδα, ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σένκεφελντ θα πάρει ξανα θέση βασικού στα στόπερ δίπλα στον Μάγκνουσον, ενώ αριστερά θα είναι ο Χουάνκαρ και δεξιά ο Κώτσιρας. Στα χαφ θα παίξουν οι Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν. Ο Μπερνάρ αναμένεται κι αυτός να είναι στην ενδεκάδα ως αριστερός εξτρέμ, δεξιά ο Παλάσιος ενώ στην επίθεση διεκδικούν μια θέση οι Σπόραρ και Ιωαννίδης.

Οι διαιτητές του ματς

  • Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες Ντίας (Πορτογαλία, elite)
  • Α’ Βοηθός: Πέδρο Ριμπέιρο
  • Β’ Βοηθός: Πάουλο Σοάρες
  • 4ος διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
  • VAR: Τιάγκο Μαρτίνς

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X