«Ο Λιβάι Γκαρσία μπορεί να είναι το μεταγραφικό αριστούργημα της Σέλτικ το καλοκαίρι»

«Ο Λιβάι Γκαρσία μπορεί να είναι το μεταγραφικό αριστούργημα της Σέλτικ το καλοκαίρι»
Photo Credits: INTIME

Ύμνοι για τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία. «Ο Γκαρσία μπορεί να είναι το μεταγραφικό αριστούργημα της Σέλτικ το καλοκαίρι», αναφέρεται σε οπαδικό σάιτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετικές είναι οι κριτικές που συγκεντρώνει ο Λιβάι Γκαρσία στη Σκωτία με αφορμή το τσεκάρισμά του από τη Σέλτικ του Άγγελου Ποστέκογλου.

Η Σέλτικ, όπως επισήμανε την Παρασκευή (28/4) ο Ποστέκογλου, εργάζεται πυρετωδώς για τις καλοκαιρινές της κινήσεις και επί της ουσίας δεν διέψευσε το θέμα με τον φορ της ΑΕΚ με αποτέλεσμα ειδικά στα οπαδικά σάιτ των Καθολικών να υπάρχουν ύμνοι για τον Γκαρσία.

Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι το ρεπορτάζ του “thecelticbhoys“, το οποίο στο ρεπορτάζ για τον Λιβάι έχει τίτλο: «Η Σέλτικ μπορεί να πετύχει το μεταγραφικό αριστούργημα υπογράφοντας επιθετικό».

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως «ο Γκαρσία είναι πιθανός στόχος και παρακολουθείται από τη Σέλτικ πολύ πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος» και επισημαίνεται πως ο παίκτης κάνει εξαιρετική σεζόν με την ΑΕΚ.

«Με τον Λιέλ Αμπάντα να συνδέεται έντονα με μια απομάκρυνση από τη Σέλτικ, η υπογραφή κάποιου σαν τον Γκαρσία έχει τη δυνατότητα να είναι ένα μεταγραφικό αριστούργημα», σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

«Ο Γκαρσία έπαιξε το μεγαλύτερο μέρος αυτής της σεζόν ως επιθετικός. Αλλά με προηγούμενα χρόνια, ήταν εξτρέμ, ικανός να παίξει και στις δύο πλευρές», συμπληρώνεται στο δημοσίευμα.

Καταλήγοντας στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως «αν κάποιος όπως ο Αμπάντα επρόκειτο να φύγει, ο Γκαρσία θα μπορούσε να μπει και να πάρει τη θέση του στην ομάδα, ενώ ταυτόχρονα παρείχε το cover up για top. Στα 25 του χρόνια, ο διεθνήςης με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είναι έτοιμος να μπει στην ακμή της καριέρας του. Ως εκ τούτου, είναι ένας παίκτης στον οποίο οι Hoops πρέπει να έχουν τα μάτια τους ενόψει του καλοκαιριού», καταλήγει το ρεπορτάζ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X