Άρχισαν οι μικροί και έπεται συνέχεια - Η Κ19 της ΑΕΚ νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό

Άρχισαν οι μικροί και έπεται συνέχεια - Η Κ19 της ΑΕΚ νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Η Κ19 της ΑΕΚ επικράτησε 3-1 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού και εξασφάλισε την 4η θέση στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έδειξε τον… δρόμο ενόψει του ντέρμπι των Ανδρών στη Λεωφορό η Κ19!

Η ΑΕΚ νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό σε αγώνα για την εξ αναβολής 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Ο αγώνας άρχισε με δύο γκολ στο πρώτο τετράλεπτο, πρώτα για την Ένωση στο 2′ με σκόρερ τον Λεονάρντο Μούτσα μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα στο αρχικό σουτ του Χρήστου Γιαννούλη και στη συνέχεια για τον Παναθηναϊκό στο 4′ με σκόρερ τον Έλτον Φικάι. Η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη, είχε πολλές μεγάλες ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Το δεύτερο γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους στο 60′, με σκόρερ τον Χρήστο Γιαννούλη μετά από ασίστ του Αρη Ανδρικόπουλου. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως η ΑΕΚ ήταν πολύ ανώτερη και έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Τάσο Κοντορουχά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Με αυτή τη νίκη οι κιτρινόμαυροι εξασφάλισαν την 4η θέση.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Σβίγκος, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαρούτσης (75′ Γεωργόπουλος) Κρουσελνίτσκι (46′ Κοσίδης) Μούτσα (85′ Δημητριάδης) Βασίλας (46′ Ανδρικόπουλος) Γιαννούλης (75′ Κοντάκης) Κοντορουχάς.

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X