Στο τιμόνι της Χετάφε ο Μπορδαλάς

Στο τιμόνι της Χετάφε ο Μπορδαλάς
Photo Credits: INTIME

Η Χετάφε προσέλαβε τελικά τον Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίος αρχικά είχε αρνηθεί την προσφορά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο προπονητές σε δύο ημέρες! Η Χετάφε, η οποία είχε απολύσει τον τεχνικό της Κίκε Σάντσεθ Φλόρες την Πέμπτη (27/4) και διόρισε τον αθλητικό διευθυντή της Ρούμπεν Ρέγες για να τον διαδεχτεί την Παρασκευή, προσέλαβε τελικά τον Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίος αρχικά είχε αρνηθεί την προσφορά.

«Η Χετάφε ήρθε σε συμφωνία με τον Χοσέ Μπορδαλάς ώστε ο τελευταίος να αναλάβει τον πάγκο της πρώτης ομάδας. Ο προπονητής από το Αλικάντε επιστρέφει στο σπίτι του», καλωσόρισε ο σύλλογος από τα προάστια της Μαδρίτης το νέο τεχνικό του σε ανακοίνωσή του, το Σάββατο (29/4).

«Ως προπονητής της Χετάφε, ο Μπορδαλάς την είχε οδηγήσει σε 212 αγώνες μεταξύ 2016 και 2021, καταφέρνοντας να ανεβάσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία και μάλιστα να σημειώσει μια πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ», υπενθύμισε ο σύλλογος.

Απολυθείς από τη Βαλένθια τον Ιούνιο του 2022, ο Μπορδαλάς ήταν από τότε χωρίς σύλλογο. Ως εκ τούτου, θα προπονήσει τη Χετάφε τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με στόχο να παραμείνει ο σύλλογος, που αυτή τη στιγμή υποβιβάζεται, στην πρώτη ισπανική κατηγορία. Ο Ρούμπεν Ρέις παραμένει στη θέση του ως αθλητικός διευθυντής.

Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες απολύθηκε μετά την ήττα της Χετάφε την Τετάρτη από την Αλμερία με 2-1, που άφησε τους «Αζουλόν» στους 31 βαθμούς και την «κόκκινη ζώνη» (18η θέση), έναν βαθμό πίσω από την πρώτη ομάδα που δεν υποβιβάζεται, την Κάντιθ (32 βαθμοί).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X