Η κρίσιμη απόφαση του Αλμέιδα για τα χαφ της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής

Η κρίσιμη απόφαση του Αλμέιδα για τα χαφ της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής
Photo Credits: INTIME

Οι αποφάσεις που θα πάρει ο Αλμέιδα για τα χαφ, θα κρίνουν και την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής στην Λεωφόρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν καν ο Ματίας Αλμέιδα βάλει στο τραπέζι το αγωνιστικό πλάνο του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, είχε στο μυαλό του την αποφόρτιση των ποδοσφαιριστών του. Η ΑΕΚ προέρχεται από δυο ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, μέσα σε διάστημα μόλις τριών ημερών. Και προφανώς μόνο η χθεσινή αποφόρτιση δεν μπορεί να είναι αρκετή.

Από την άλλη μεριά, ο Αλμέιδα δεν έχει σχεδόν καθόλου χρόνο για την προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι. Μόνο η σημερινή και η αυριανή προπόνηση είναι στην διάθεση του. Και μέσα σ’ αυτές τις δυο μέρες δουλειάς, θα πρέπει να πάρει κρίσιμες αποφάσεις. Με την πιο… κρίσιμη, να βρίσκεται στα χαφ. Οι επιλογές που θα κάνει στην μεσαία του γραμμή ο Αλμέιδα, θα κρίνουν ουσιαστικά και την υπόλοιπη ενδεκάδα. Εννοώντας από την μεσαία γραμμή και μπροστά, καθότι η αμυντική τετράδα δεν θα αλλάξει.

Ο Αλμέιδα καλείται καταρχάς να αποφασίσει, αν πάει στην Λεωφόρο με ένα «εξάρι» και μ’ ένα «οκτάρι» στα χαφ, όπως έκανε την περασμένη Κυριακή στο Καραϊσκάκη και την Τετάρτη στη Φιλαδέλφεια με τον ΠΑΟΚ. Ή θα επιστρέψει στην λογική των δυο «εξαριών». Όπως έχει κάνει φέτος σ’ όλα τα ματς που έχει παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στα δυο παιχνίδια που έπαιξε αυτή την εβδομάδα η ΑΕΚ με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, το δίδυμο είτε του Σιμάνσκι με τον Πινέδα, που ήταν στο Φάληρο την Κυριακή, είτε του Γιόνσον με τον Μεξικανό που έπαιξε την Τετάρτη στην Φιλαδέλφεια, πήγε εξαιρετικά. Ο Αλμέιδα είδε την ομάδα του να βάζει συνολικά επτά γκολ και κυρίως να λειτουργεί εξαιρετικά. Ουσιαστικά είχε και πάλι η ΑΕΚ την εντυπωσιακή προ Μουντιάλ εικόνα.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X