Μπορμπόκης για κόφτη: «Η ΑΕΚ θα πάει στο αρχικό πλάνο, θα βάλει Σιμάνσκι» (VIDEO)

Μπορμπόκης για κόφτη: «Η ΑΕΚ θα πάει στο αρχικό πλάνο, θα βάλει Σιμάνσκι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το μεγάλο ερώτημα για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό είναι αν θα παίξει ένας εκ των Γιόνσον - Σιμάνσκι ή και οι δύο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της το σερί πέντε σπουδαίων νικών στα πλέι οφ της Super League και τώρα σκέφτεται μόνο το ματς… τελικός με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιοι παίκτες θα επιλεγούν για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, αφού η συγκεκριμένη απόφαση θα επηρεάσει και τις άλλες θέσεις.

Στα δύο τελευταία ματς, όπου η ΑΕΚ πήρε σπουδαίες νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό (1-3) και ΠΑΟΚ (4-0), ο Αργεντινός προπονητής επέλεξε τον Σιμάνσκι και τον Γιόνσον αντίστοιχα, με τους δύο μεσοαμυντικούς να μην αγωνίζονται ταυτόχρονα και τον Πινέδα να αναλαμβάνει τον ρόλο του δεύτερου χαφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα τρία φετινά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, ο «Πελάδο» είχε επιλέξει σε όλα να παίξει με δίδυμο Γιόνσον και Σιμάνσκι. Κι επίσης είναι αλήθεια πως οι «πράσινοι» είναι η ομάδα που περισσότερο από κάθε άλλη δεν επέτρεψαν στην Ένωση να παίξει το κυριαρχικό ποδόσφαιρο που αποδίδει στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν.

Μπορμπόκης: «Να παίξει ο Σιμάνσκι με τον Παναθηναϊκό»

Δείτε όσα είπε ο σχολιαστής του ENWSI TV στην εκπομπή ΑΕΚ after, Βασίλης Μπορμπόκης αναφορικά με το αγωνιστικό δίλημμα του Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X