Αρθρογράφος Marca: «Να μην φορέσει ξανά τη φανέλα της Ρεάλ ο Γιαμπουσέλι»

Αρθρογράφος Marca: «Να μην φορέσει ξανά τη φανέλα της Ρεάλ ο Γιαμπουσέλι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ σκληρή κριτική στους παίκτες της Ρεάλ που πρωταγωνίστησαν στις συμπλοκές στον αγώνα με την Παρτιζάν άσκησε ο αρθρογράφος της Marca Χεσούς Σάντσεθ. Μάλιστα δεν δίστασε να γράψει πως ο Γκέρσον Γιαμπουσέλι, που έκανε μια λαβή που θα μπορούσε να αφήσει στον τόπο τον Ντάντε Έξουμ, πρέπει να αποπεμφθεί από την «βασίλισσα».

«Ο Γιουλ άρχισε τα πάντα και ο Ντεκ με τον Γιαμπουσέλι το συνέχισαν. Ο Γιαμπουσέλι δεν πρέπει να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ρεάλ. Αηδιαστικά όσα έγιναν, όπως και αν το δει κανείς. Είδαμε την αντίδραση μιας ομάδας νευρικής και εκνευρισμένης, σπασμένης εσωτερικά και ανήμπορης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Και όλο αυτό κατέληξε σε ένα πολύ άσχημο και αντιαθλητικό θέαμα, με την εικόνα της Ρεάλ να δέχεται σημαντικό πλήγμα μπροστά στα μάτια του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ», ανέφερε.

Ανάλογα καυστικό ήταν το σχόλιό του για την εικόνα της ομάδας του Τσους Ματέο. «Η Ρεάλ πηγαίνει ολοταχώς πάνω σε παγόβουνο. Πιθανότατα θα πέσει πάνω του στο Βελιγράδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που καθοδηγείται από τον GOAT της προπονητικής και πήρε δύο νίκες στη Μαδρίτη. Έτσι θα χαθεί το Final 4 για ένα πρότζεκτ 44 εκατ. ευρώ σε έναν σύλλογο που έχει εκφυλιστεί στα χέρια του Χουάν Κάρλος Σάντσεθ (σ.σ. αθλητικός διευθυντής μπασκετικής Ρεάλ)», έγραψε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X