Ο Καρυπίδης έταξε διπλό πριμ στους παίκτες του Άρη για νίκη στην Τούμπα

Ο Καρυπίδης έταξε διπλό πριμ στους παίκτες του Άρη για νίκη στην Τούμπα
Photo Credits: INTIME

Ο Άρης είναι ανεβασμένος και ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό, τάζοντας στους παίκτες διπλό πριμ για να τους δώσει έξτρα κίνητρο για ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του, λίγο πριν το φινάλε της σεζόν και βλέποντας πως η ομάδα είναι αρκετά ανεβασμένη μετά τις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, θέλει να δώσει ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Κάπως έτσι, το αφεντικό των «κίτρινων» έταξε στους ποδοσφαιριστές του διπλό πριμ, εφόσον καταφέρουν να πάρουν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και να νικήσουν τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Ο Άρης έχει πετύχει το μίνιμουμ των στόχων του φέτος, έχοντας εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν, αλλά ο Καρυπίδης επιθυμεί η ομάδα του να κάνει ένα δυνατό φινάλε στη χρονιά.

Αν έρθει, λοιπόν, μια νίκη επί του μεγάλου αντιπάλου της πόλης, τότε οι παίκτες και το επιτελείο θα εξασφαλίσουν έξτρα πριμ από τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X