Η ΑΕΚ ξανάγινε... πολυβόλο στα πλέι οφ!

Η ΑΕΚ ξανάγινε... πολυβόλο στα πλέι οφ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει την καλύτερη επίθεση στα πλέι οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λένε πως η επίθεση φέρνει τον κόσμο στα γήπεδα, αλλά η άμυνα παίρνει τα αποτελέσματα. Σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα των Play Offs, η ΑΕΚ μόλις δυο γκολ έχει δεχθεί όλα κι όλα σ’ έξι παιχνίδια. Αλλά την καλύτερη άμυνα δεν την έχει, καθότι ο Παναθηναϊκός έχει μόνο ένα γκολ παθητικό. Όμως η επίθεση της ΑΕΚ είναι “φωτιά”. Ειδικά στα τελευταία τρία τελευταία παιχνίδια.

Η ΑΕΚ έχει μακράν την καλύτερη επίθεση των Play Offs μέχρι τώρα, έχοντας πετύχει συνολικά 12 γκολ σ’ αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό, πως η Ένωση είχε σκοράρει μόλις δυο φορές, στις τρείς πρώτες αγωνιστικές. Αλλά στις τρείς επόμενες, με Άρη, με Ολυμπιακό και με ΠΑΟΚ, έχει γράψει δέκα γκολ.

Παρόλο που η ΑΕΚ γενικώς βρίσκει γκολ από πολλούς παίκτες, ακόμα και από στόπερ όπως ο Μουκουντί, το κρεσέντο της το οδηγεί το επιθετικό της δίδυμο. Ένα δίδυμο που επί της ουσίας δημιουργήθηκε, μετά το πλήγμα με την απώλεια του Αραούχο.

Διαβάστε περισσότερα για το επιθετικό δίδυμο της ΑΕΚ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X