Λίγα 24ωρα έμειναν στους αχάριστους συκοφάντες

Λίγα 24ωρα έμειναν στους αχάριστους συκοφάντες
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης περιμένει το ντέρμπι της Λεωφόρου, για να δοθούν όλες οι απαντήσεις από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακραίοι αν και δικαιολογημένα λόγω του υπερβολικά μεγάλου διαστήματος που δεν βλεπόμασταν, ήμασταν στις αντιδράσεις για τα άσχημα περίπου πέρσι τέτοιο καιρό. Να μη γινόμαστε ακραίοι τώρα που βλέπουμε μια από τις καλύτερες ΑΕΚ της νεώτερης ιστορίας μας.

Τις μεγάλες ομάδες τις χαρακτηρίζει η επίγνωση της απαίτησης για σεβασμό. Προς τους απέναντι, ακόμη κι αν δεν τον αξίζουν κάποιοι. Η σημερινή ΑΕΚ κι εμπνέει σεβασμό κι έχει τον Ματίας Αλμέιδα που επιβάλλει τον σεβασμό στους αντιπάλους. Και είπε κάτι και το τήρησε. Τον σεβασμό τον δείχνεις όταν παίζεις όσο καλύτερα μπορείς ακόμη κι όταν όλα έχουν κριθεί υπέρ σου. Αυτό έκανε η ΑΕΚ και σεβάστηκε και τον αντίπαλο και τον κόσμο της.

Αλλά με το πρόγραμμα που έφτιαξαν οι σουπερλιγκάτοι του λιμανιού, δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα. Υποχρεώνουν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας να παίξει τους κόπους μιας σεζόν με συνεχόμενα ντέρμπι, τέσσερα στον αριθμό, μέσα σε δέκα(!!!) μέρες και κλείσιμο άμεσα με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Πριν έρθει εβδομάδα ξεκούρασης. Αυτό είναι το βασικό όπλο που έχουν φτιάξει κατά της ΑΕΚ. Από αυτό περιμένουν να προκαλέσουν την αποτυχία της. Ακόμη.

Η προπαγάνδα τους εδώ και καιρό τα έχει ρίξει όλα υπέρ του Παναθηναϊκού κι από κοινού πλέον οι προπαγανδιστές και των δύο λασπώνουν, βρωμίζουν. Αντί να μας πουν ποιος ακριβώς ήταν ο λόγος που στο ημίχρονο του Βόλος – Παναθηναϊκός αντικαταστάθηκε ο Τσοκάνης, από αργά το βράδυ της Τετάρτης προσπαθούν από κοινού να μας πουν πως ο ΠΑΟΚ κάθισε να διασυρθεί!!! Ίχνος ντροπής από τους ανήθικους απαταιώνιους συμμάχους.

Αλλά ο Ολυμπιακός είναι αυτός που είναι. Τον ξέρεις. Ξέρεις ποιοί είναι, τι αντιπροσωπεύουν, το κάνουν, τι είναι ικανοί να κάνουν. Δεν το κρύβουν. Οι χειρότεροι είναι οι άλλοι. Αυτοί που στις πλάτες της προσπάθειας που κάνει τόσα χρόνια ο Μελισσανίδης για να μην έχει ο Ολυμπιακός τον απόλυτο έλεγχο στα θεσμικά όργανα, έφτασαν να διεκδικούν πρωτάθλημα. Αυτοί είναι που έχουν γίνει οι χειρότεροι υβριστές της ΑΕΚ, του Μελισσανίδη προσωπικά. Αχάριστοι και συκοφάντες. Παναθηναϊκοί με όλη την σημασία της λέξης όπως την μάθαμε επί δεκαετίες.

Λίγα 24ωρα έμειναν στους αχάριστους συκοφάντες

Αυτοί που αν εκλείψει από το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μελισσανίδης θα γίνουν σε μια μέρα μέσα ξανά ο περίγελος του λιμανιού, αυτοί είναι που συκοφαντούν αισχρά τον ίδιο και την ΑΕΚ και συμμετέχουν ενεργά σε παρασκηνιακά πλάνα για χτυπήματα στην ομάδα μας, υπό την αιγίδα του Ολυμπιακού. Αυτοί ήταν, αυτοί είναι, αυτοί θα είναι. Η ομάδα των Μαντζαβελάκηδων, του Ρίνγκο πίσω από τους επόπτες, του Μπουμπλή, του Σπανέα και τόσων άλλων.

Γι΄αυτή την παρέα των αχάριστων συκοφαντών, κολαούζων του Ολυμπιακού του Μαρινάκη, έχουν μείνει λίγα 24ωρα μόνο ακόμη. Όλα θα πληρωθούν. Με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο. Και κυρίως η ακραία αχαριστία και η ακραία συκοφαντία.

Ο Ενωσίτης

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X