Ο Σρέντερ στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Ο Σρέντερ στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Άλφρεντ Σρέντερ να βρίσκεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τους «ερυθρόλευκους».

Ο 50χρονος προπονητής έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να μιλήσει με τους «ερυθρόλευκους» για το ενδεχόμενο να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας! Από τον Ολυμπιακό για την ώρα τηρείται σιγή ιχθύος.

Θυμίζουμε, από το πρωί της Τετάρτης (26/04) το ΣΠΟΡ ΦΜ είχε αναφέρει ότι οι δύο τελευταίοι υποψήφιοι για τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι τόσο ο Άλφρεντ Σρέντερ όσο και ο Αργεντινός τεχνικός της Τίγκρες, Ντιέγκο Μαρτίνες.

Ο Σρέντερ, ο οποίος, όπως προαναφέραμε, βρίσκεται στην Ελλάδα, έχει πολλές παραστάσεις στην καριέρα του, καθότι πρώην τεχνικός της Χόφενχαϊμ, πέρυσι πρωταθλητής Βελγίου με την Κλαμπ Μπριζ και φέτος στον πάγκο του Άγιαξ μέχρι τον Ιανουάριο. Βοηθός προπονητή στο παρελθόν σε σπουδαία ονόματα όπως οι Τεν Χαγκ (στον Άγιαξ), Κούμαν (στην Μπαρτσελόνα), Νάγκελσμαν (στη Χόφενχαϊμ). Τώρα είναι ελεύθερος. Είχε ακουστεί τις προάλλες ότι θα επέστρεφε στην Κλαμπ Μπριζ, με την προοπτική να την οδηγούσε και φέτος στην κατάκτηση του τίτλου.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X