ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0 (LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0 (LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Παρακολουθήστε ζωντανά από το enwsi.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να περιμένει… Πρώτα για την ΑΕΚ είναι το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ (21:00, Cosmote Sport 1 HD, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», όπου «καθαρίζει» νωρίς και εν συνεχεία αρχίζει να σκέφτεται το ραντεβού με τους «πράσινους» για τον… τελικό των πλέι οφ της Super League.

Είναι η τέταρτη φορά που ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ανταμώνουν φέτος, με τα τρία προηγούμενα παιχνίδια τους να είναι… επεισοδιακά και να συγκεντρώνουν φωνές εκατέρωθεν για τη διαιτησία. Το πρώτο ήρθε στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» όπου η ΑΕΚ επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 του ΠΑΟΚ, ενώ ακολούθησε το 2-0 υπέρ των «ασπρόμαυρων» στην Τούμπα με τις τρομερές αβάντες του διαιτητή Έσπεν Έσκας και του VAR.. Στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, η Ένωση απέδρασε από τη Θεσσαλονίκη με το «διπλό» (0-1) με την γκολάρα του Αραούχο.

LIVE το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Παρακολουθήστε ζωντανά από το enwsi.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X