Μουσείο Μέσι: Το σχέδιο της Μπαρτσελόνα για να καλύψει τη μεταγραφή του

«Μεσσίας» Λιονέλ για την Παρί, ολοκλήρωσε την ανατροπή (4-3) στην ανατροπή με φαουλάρα στο 95'!
Photo Credits: INTIME

Το σχέδιο της Μπαρτσελόνα για να καλύψει τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την «AS», η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να δημιουργήσει το «Μουσείο Μέσι» στον χώρο που στεγαζόταν παλιά η Μασία, ώστε να βρει τους επιπλέον πόρους από την εκμετάλλευσή του για να ολοκληρώσει τη μεγάλη επιστροφή του Αργεντινού στο κλαμπ.

Η επιχείρηση επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νόου» αποτελεί πλέον τη Νο1 προτεραιότητα της Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό που ξεκίνησε ως κοινό μυστικό από το περασμένο κιόλας καλοκαίρι, έχει εξελιχθεί σε πρακτικές κινήσεις με στόχο την απόκτηση του Αργεντινού θρύλου μετά από δύο χρόνια, όπως η συνάντηση του Τζουάν Λαπόρτα με τον πατέρα του Μέσι, Χόρχε, τα μηνύματα του Τσάβι στον άλλοτε συμπαίκτη του καθώς και η πρόταση που φέρεται να καταρτίστηκε για διετές συμβόλαιο.

Το βασικό ερώτημα είναι το πώς θα μπορέσει η Μπαρτσελόνα να βρει τα απαραίτητα χρήματα για να πείσει αφενός τον Μέσι από οικονομικής άποψης κι αφετέρου να εγκριθεί η απορρόφησή του στο συνολικό μπάτζετ από τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας. Και σύμφωνα με την «AS», το πλάνο της Μπάρτσα περιλαμβάνει την κατασκευή του «Μουσείου Μέσι»!

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, οι διοικούντες τους Μπλαουγκράνα σχεδιάζουν τη μετατροπή της παλιάς Μασία, των εγκαταστάσεων δίπλα στο «Καμπ Νόου» δηλαδή που στέγαζαν τη διάσημη Ακαδημία μέχρι πριν μερικά χρόνια, στο «Messi Space»: ένα παγκόσμιο μουσείο-σημείο αναφοράς εξοπλισμένο με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες το οποίο σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο θα προσελκύσει χιλιάδες τουρίστες και οπαδούς, και θα αποφέρει τους απαραίτητους επιπλέον πόρους για να καλύψουν το συμβόλαιο του 35χρονου σούπερ σταρ, το οποίο όσο μειωμένο κι αν είναι μισθολογικά συγκριτικά με του 2021, υπολογίζεται πως θα προβλέπει απολαβές ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

Το πλάνο αυτό, παρ’ όλα αυτά, δεν ακυρώνει την άλλη σημαντική προϋπόθεση για τη μεταγραφή του Μέσι, η οποία είναι να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος στο μπάτζετ για να ανάψει η La Liga το πράσινο φως.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X