Novibet: Με Λιβάι στο 3.20 η ΑΕΚ στο νέο πάρτι τίτλου!

Novibet: Με Λιβάι στο 3.20 η ΑΕΚ στο νέο πάρτι τίτλου!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες μετά την παράσταση στο «Γ.Καραϊσκάκης», η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (21:00) και δείχνει έτοιμη για μία ακόμα νίκη και για ένα μεγάλο βήμα τίτλου!

Η απίστευτη ΑΕΚ δεν σταματά πουθενά! Με μία ακόμα καταπληκτική εμφάνιση, η ομαδάρα του Ματίας Αλμέιδα διέλυσε τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με 3-1 και διατήρησε τη θέση της στη κορυφή της Super League, μαζί φυσικά με την ταμπέλα του φαβορί για την κούπα του πρωταθλητή.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν ξανά πως διαθέτουν το καλύτερο ποδοσφαιρικό σύνολο στην Ελλάδα και έκαναν πάρτι με δύο φανταστικά γκολ από τους Γκατσίνοβιτς, Μάνταλο και το εύστοχο πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ παρέμεινε αήττητη στα πλέι-οφ και κατέγραψε το τέταρτο σερί τρίποντο, όμως ξέρει ότι επιβάλλεται να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να μείνει μακριά από απώλειες μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της σεζόν.

Επιστρέφοντας στη καυτή της έδρα, η «Ένωση» φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και έχει σίγουρα το προβάδισμα για τη νίκη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΑΕΚ είναι τουλάχιστον ένα «σκαλί» πιο πάνω από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο άσος βρίσκεται στο 1.70.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσεγγίσουν ξανά το ματς με την γνωστή τακτική τους: Θα δούμε στο γήπεδο μία ΑΕΚ που θα πιέσει ψηλά, θα κυνηγήσει κάθε μπάλα και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για πολλά γκολ. Η δύναμη του γηπέδου θα μπει σίγουρα στην «εξίσωση» και το Over 2.5 γκολ βρίσκεται στο 2.20.

Σε αυτό θα βοηθήσει και ο Λιβάι Γκαρσία. Ο εκρηκτικός φορ βρήκε το γκολ που έψαχνε στο Φάληρο, «ξεμπούκωσε» και αναμένεται να βρει χώρους κόντρα σε μία άμυνα που δέχεται συνεχώς γκολ το τελευταίο διάστημα. Σε απόδοση 3.20 να σκοράρει ο κορυφαίος επιθετικός της Super League.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του ντέρμπι, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X