Η ΑΕΚάρα «καθαρίζει» νωρίς τον ΠΑΟΚ και μετά σκέφτεται Παναθηναϊκό (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚάρα «καθαρίζει» νωρίς τον ΠΑΟΚ και μετά σκέφτεται Παναθηναϊκό (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 21:00 στην «καυτή» Νέα Φιλαδέλφεια, «καθαρίζει» νωρίς και στη συνέχεια σκέφτεται Λεωφόρο και Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να περιμένει… Πρώτα για την ΑΕΚ είναι το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ (21:00, Cosmote Sport 1 HD, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», όπου «καθαρίζει» νωρίς και εν συνεχεία αρχίζει να σκέφτεται το ραντεβού με τους «πράσινους» για τον… τελικό των πλέι οφ της Super League.

Η ΑΕΚάρα είναι σε τρομερή κατάσταση. Προέρχεται από καρέ νικών, αφού επικράτησε των ΠΑΟΚ (0-1), Βόλο (0-1), Άρη (3-1) και εσχάτως διέλυσε τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη με 3-1 αναγκάζοντας στο τέλος τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κλωτσά μπάλες στον αγωνιστικό χώρο για να σφυρίξει τη λήξη ο Ιταλός διαιτητής, Ντάβιντε Μάσα, ενώ… έβαλε και τους χούλιγκαν του ΟΣΦΠ για επεισόδια στο γήπεδο.

Είναι η τέταρτη φορά που ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ανταμώνουν φέτος, με τα τρία προηγούμενα παιχνίδια τους να είναι… επεισοδιακά και να συγκεντρώνουν φωνές εκατέρωθεν για τη διαιτησία. Το πρώτο ήρθε στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» όπου η ΑΕΚ επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 του ΠΑΟΚ, ενώ ακολούθησε το 2-0 υπέρ των «ασπρόμαυρων» στην Τούμπα με τις τρομερές αβάντες του διαιτητή Έσπεν Έσκας και του VAR.. Στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, η Ένωση απέδρασε από τη Θεσσαλονίκη με το «διπλό» (0-1) με την γκολάρα του Αραούχο.

Απόψε η ΑΕΚ θέλει τους τρεις βαθμούς, με κάθε τρόπο. Ώστε να πάει όπως πρέπει στον «τελικό» με τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο την Κυριακή.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα ενδέχεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές για να δώσει ανάσες σε παίκτες του, ενώ δεν υπολογίζει τους Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Αραούχο.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, όλα δείχνουν πως ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας είναι φαβορί οι Βίντα-Μουκουντί αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και έναν εκ των Μήτογλου ή Τζαβέλλα, ο Ρότα θα ξεκινήσει δεξιά και ο Χατζισαφί αριστερά, αφού άλλωστε δεν υπάρχουν και άλλοι για αυτές τις θέσεις.

Στον άξονα της ΑΕΚ, υπάρχουν πολλές επιλογές. Δύο εκ των Σιμάνσκι-Γιόνσον-Μάνταλου θα είναι βασικοί, με τον Πινέδα να είναι επίσης παίκτης που δεν αποκλείεται να δούμε ξανά στα χαφ. Αριστερά ο Γκατσίνοβιτς με τον Πινέδα είναι οι βασικές επιλογές για μία θέση, δεξιά ο Άμραμπατ έχει προβάδισμα έναντι του Ελίασον, ενώ ο Τσούμπερ όλα δείχνουν να είναι βασικός πίσω από τον Γκαρσία.

Στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Πάολο Φερνάντες, Κοσίδης, Ζίνι.

...

Το πλάνο του ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο κομβικούς ποδοσφαιριστές, τους Αουγκούστο και Τάισον, ενώ εκτός παραμένουν οι «γνωστοί» Κούρτιτς, Αντρέ Ρικάρντο, Νάρεϊ. Αντιθέτως, επέστρεψαν οι Σάστρε, Τζίμας.

Αναφορικά με την 11άδα ο Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει δεδομένα αλλαγές λόγω απουσιών και κόπωσης.

Απόντος του Αουγκούστο, στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα κινηθούν οι Στέφαν Σβαμπ – Τιάγκο Ντάντας, με τον Φιλίπε Σοάρες να μένει στον πάγκο ως εναλλακτική λύση. Για το κενό του Βραζιλιάνου, δύο ήταν οι επιλογές του Ρουμάνου, κινούμενος ανάμεσα στους Ομάρ Ελ Καντουρί – Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον Μαροκινό εν τέλει να συνθέτει την τριπλέτα πίσω από τον φορ, μαζί με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Γιάννη Κωνσταντέλια. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να φρεσκάρει και τη γραμμή κρούσης, ρίχνοντας στη «μάχη» της Νέας Φιλαδέλφειας τον Μπράντον Τόμας, αντί του Νέλσον Ολιβέιρα.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο 17χρονος Στέφανος Τζίμας, ο οποίος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμη κι ως αλλαγή.

Αναλυτικά η αποστολή των «ασπρόμαυρων»: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κάργας, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμας.

Οι διαιτητές του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

  • Διαιτητής: Τομπάιας Στίλερ (Γερμανία)
  • Βοηθοί: Γκίτελμαν, Κέμπτερ (Γερμανία)
  • Τέταρτος: Τσαγκαράκης
  • VAR: Μούελερ (Γερμανία), Ψαρρής

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X