Η ΑΕΚ αντέχει και χτυπά πάντα στο φινάλε

Η ΑΕΚ αντέχει και χτυπά πάντα στο φινάλε
Photo Credits: INTIME

Τη φετινή σεζόν, η ΑΕΚ παλεύει κάθε ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-1 και με αυτόν τον τρόπο να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Παναθηναϊκό, έχοντας συγκεντρώσει 72 βαθμούς.

Λιβάι Γκαρσία και Πέτρος Μάνταλος, ήταν αυτοί οι οποίοι «σφράγισαν» το τρίποντο για την Ένωση, ενώ το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ έβαλε και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο Φάληρο. Κόντρα στον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ κατάφερε να βρει δίχτυα και μάλιστα δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Κάτι που έχει συνηθίσει την τελευταία σεζόν να πετυχαίνει.

Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχθηκε τον Άρη στην «OPAP Arena», κόντρα στον οποίο επικράτησε με το ίδιο σκορ, 3-1. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι τα δύο τελευταία γκολ της Ένωσης, επιτεύχθηκαν στο 82′ και στις καθυστερήσεις του αγώνα. Όπως ακριβώς στο ίδιο χρονικό διάστημα σημειώθηκαν και τα γκολ της Ένωσης, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στην Τούμπα, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα με τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος σκόραρε στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, αποδεικνύοντας γι’ ακόμη ένα ματς ότι το διάστημα που οι «κιτρινόμαυροι» σκοράρουν περισσότερο είναι όταν ένας αγώνας οδεύει προς τη λήξη του. Μοναδική εξαίρεση στην διαδικασία των Play Offs, αποτελεί το παιχνίδι με τον Βόλο, όπου τότε η Ένωση σκόραρε στο ένατο λεπτό του ματς με τον Ορμπελίν Πινέδα.

Τη φετινή σεζόν, η ΑΕΚ έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο διάστημα 81-90. Συγκεκριμένα μετράει 13 γκολ ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα. Παρακάτω είναι ο πίνακας με τον χρόνο επίτευξης των γκολ που σημείωσε ο Δικέφαλος τη φετινή σεζόν.

Τα γκολ της ΑΕΚ ανά λεπτά

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X