Λαόθ και Ντελ Θέρο Γκράντε «κρεμούν» τη σφυρίχτρα τους

Λαόθ και Ντελ Θέρο Γκράντε «κρεμούν» τη σφυρίχτρα τους
Photo Credits: INTIME

Είναι δύο από τους πιο αναγνωρίσιμους διαιτητές στον κόσμο οι Ισπανοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντόνιο Μιγκέλ Ματέου Λαόθ και ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε θα «κρεμάσουν» τη σφυρίχτρα τους στο τέλος της φετινής σεζόν.

Είναι δύο από τους πιο αναγνωρίσιμους διαιτητές στον κόσμο οι Ισπανοί, που έχουν έρθει αρκετές φορές και στην Ελλάδα για να σφυρίξουν σε ντέρμπι.

Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ στην Ισπανία, αμφότεροι δεν θα είναι στους πίνακες της Πριμέρα Ντιβιζιόν για την επόμενη σεζόν, τουλάχιστον για να σφυρίζουν σε παιχνίδια, αλλά δεν αποκλείεται να συνεχίσουν ως VARίστες.

Αυτό τους μετέφερε, όπως τονίζεται στα δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας στην Ισπανία, Λουίς Μεδίνα Κανταλέχο, καθώς η πρόθεση είναι να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στο νέο… αίμα.

Από το 2008 ο Λαόθ έχει διαιτητεύσει σε περισσότερα από 280 παιχνίδια της κορυφαίας κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος. ενώ ήταν παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στο EURO του 2020, στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2018 και του 2022.

Ο Ντελ Θέρο Γκράντε έχει στο βιογραφικό του περισσότερα από 230 παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ ήταν παρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X