Πλήγμα στον Άρη: Εκτός για δύο εβδομάδες ο Οντουμπάτζο

Πλήγμα στον Άρη: Εκτός για δύο εβδομάδες ο Οντουμπάτζο
Photo Credits: INTIME

Τις υπηρεσίες του Μόουζες Οντουμπάτζο για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα στερηθεί ο Άρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις υπηρεσίες του Μόουζες Οντουμπάτζο για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα στερηθεί ο Άρης, καθώς ο δεξιός οπισθοφύλακας υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο γαστροκνήμιο.

Πλήγμα στον Άρη αναφορικά με τον τραυματισμό του Μόουζες Οντουμπάτζο κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με τον Βόλο (0-3).

Συγκεκριμένα, οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο δεξιός μπακ των «κιτρίνων», έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο γαστροκνήμιο, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Κάπως έτσι, ο 29χρονος αμυντικός αναμένεται να χάσει τα παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό (26/04, εντός), ΠΑΟΚ (30/04, εκτός), Βόλο (03/05, εντός), αλλά και εκείνο με την ΑΕΚ (07/05) στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ, ίσως προλάβει το τελευταίο ματς της σεζόν με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Τη φετινή σεζόν, ο Άγγλος, μετράει 30 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Άρη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X