Το παρελθόν του Στίλερ που ορίστηκε να διαιτητεύσει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (VIDEO)

Το παρελθόν του Στίλερ που ορίστηκε να διαιτητεύσει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Τομπίας Στίλερ, ο οποίος θα σφυρίξει το ΑΕΚ–ΠΑΟΚ, σώθηκε από το VAR στο ντέρμπι της Bundesliga Λεβερκούζεν – Μπάγερν. Οι γηπεδούχοι μιλούσαν για μεγαλείο του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τομπίας Στίλερ, ο Γερμανός διαιτητής θα σφυρίξει το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 42χρονος διαιτητής θα έρθει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, είχε βρεθεί στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19). Είναι κατηγορίας Elite δικηγόρος στο επάγγελμα, ενώ έχει σπουδάσει αθλητική ψυχολογία. Ζει, παράλληλα, μόνιμα στο Αμβούργο.

Ο Στίλερ, λοιπόν, στις 19 Μαρτίου 2023, πριν από 35 μέρες, έπαιξε το ντέρμπι Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου στη Bundesliga. Ο έμπειρος διαιτητής έκανε δύο σοβαρά λάθη. Δύο φορές κατηγόρησε τον Αντλί για θέατρο στην περιοχή της Μπάγερν, δύο φορές έδειξε κίτρινη στον παίκτη των γηπεδούχων, αλλά και τις δύο είχε άδικο!

Κλήθηκε στο VAR να δει τις φάσεις, άλλαξε την απόφασή του και έδειξε ισάριθμα πέναλτι, τα οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Εζέκιελ Παλάσιος και η Λεβερκούζεν που έχανε 0-1, γύρισε το σκορ και πήρε σπουδαία νίκη με 2-1. «Ήταν η σωτηρία μου»

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X