Απάντησε στον Χατζηνικολάου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και τον... καθάρισε: «Ξέχασες το πρώτο ημίχρονο και τη μπούκα στο τέλος-Τα εκτιμάει κάτι τέτοια ο κ. Βαγγέλης»

Απάντησε στον Χατζηνικολάου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και τον... καθάρισε: «Ξέχασες το πρώτο ημίχρονο και τη μπούκα στο τέλος-Τα εκτιμάει κάτι τέτοια ο κ. Βαγγέλης»
Photo Credits: INTIME

Απάντησε στον Χατζηνικολάου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τη διαιτησία του Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απάντησε στον, γνωστό Ολυμπιακό, Νίκο Χατζηνικολάου σε tweet του τελευταίου χθες μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ όπου διαμαρτυρόταν για τη διαιτησία.

Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε re-tweet το ποστάρισμα του Χατζινικολάου και του απάντηση: «Με το τένις τα πας καλύτερα. Ξέχασες το πρώτο ημίχρονο και τη μπούκα στο τέλος. Τα εκτιμάει κάτι τέτοια ο κ. Βαγγέλης».

Τι είχε γράψει ο Νίκος Χατζηνικολάου;

«Η διαιτησία απόψε στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ υπήρξε σφαγιαστική για την ομάδα του Πειραιά! Δόθηκε ένα πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων που υπήρξε μόνο στη φαντασία του διαιτητή.Προηγουμένως δεν δόθηκε ένα καθαρό και αδιαμφισβήτητο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.Όσο για το τρίτο γκόλ της ΑΕΚ ξεκίνησε από φάουλ σε βάρος του Ολυμπιακού,που δεν καταλογίστηκε.Το VAR σε όλες αυτές τις φάσεις… κοιμόταν! Δείτε τις φάσεις και κρίνετε μόνοι σας! Θλίψη! Ντροπή! #olyaek #olympiacos», ανέφερε στο tweet του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X