Κατσουράνης: «Θέατρο ο Ιωαννίδης στο πέναλτι με τον ΠΑΟΚ, κι εγώ το ίδιο θα έκανα!» (VIDEO)

Κατσουράνης: «Θέατρο ο Ιωαννίδης στο πέναλτι με τον ΠΑΟΚ, κι εγώ το ίδιο θα έκανα!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης για το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Κατσουράνης ανέφερε στην εκπομπή του Action24 ότι ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε θέατρο στη φάση που κέρδισε πέναλτι τονίζοντας πάντως πως και ο ίδιος αυτό θα έπραττε αν ένιωθε την επαφή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: «Πρεσάρουν και οι δύο ψηλά, δίνουν μεγάλη έμφαση στην άμυνα. Νομίζω ότι είναι οι δύο καλύτερες ομάδες σε διάρκεια και δίκαια μένουν στις 5 τελευταίες αγωνιστικές να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Είδαμε ότι οι υπόλοιπες ομάδες θα παίξουν όλα τα παιχνίδια για την φανέλα, την ιστορία και τους πόντους. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, αφού είναι ισόβαθμοι.

Για το πέναλτι του Ιωαννίδη: «Ο Ιωαννίδης που είναι MVP του Πρωταθλήματος, δίνει όλους τους βαθμούς, νομίζω κερδίζει το πέναλτι. Για μένα φαίνεται σαν μεγάλο θέατρο, δεν μπορεί να δει ο διαιτητής το μικρό πάτημα. Αυτό το πάτημα δεν είναι και ικανό να προκαλέσει την πτώση, για μένα κάνει θέατρο ο Ιωαννίδης. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα που λέει ο λόγος!

Μετά πάει στο VAR, βλέπει την επαφή. Αυτός είναι ο κόσμος του VAR πλέον, πέναλτι και 1-2. Μετά ο ΠΑΟΚ είναι άτυχος σε εισαγωγικά, γιατί είναι καθαρό πέναλτι, αλλά υπάρχει οφσάιντ».


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X