Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 «κιτρινόμαυρων»

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς στο Φάληρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε σούπερ ματς στο Φάληρο και έφυγε με τη νίκη με 3-1.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Γιώργος Αθανασιάδης: Η αλήθεια είναι πως έκανε λάθος στο διώξιμο στην φάση του γκολ του Ολυμπιακού, παρότι την έστειλε σωστά προς το πλάι και δεν δοκίμασε προς τον άξονα. Κατά τα άλλα τις λίγες φάσεις που είχε να διαχειριστεί, τις διαχειρίστηκε σωστά και όπως έπρεπε.

Λάζαρος Ρότα: Έκανε ένα καλό ματς. Πολύ προσηλωμένος στα ανασταλτικά του καθήκοντα και ήταν πολύ σταθερός. Ενώ όσες φορές ανέβηκε από την πλευρά του, συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Ελίασον. Είχε δυνάμεις μέχρι τέλους και έκανε πολύ καλά την δουλειά του. Εξαίρεση το λάθος γύρισμα που έκανε στον Αθανασιάδη στο γκολ του Ολυμπιακού.

Ντομαγκόι Βίντα: Από τους κορυφαίους της ΑΕΚ. Σταθερός πολύ και κυρίως πολύ ψύχραιμος στις επεμβάσεις του. Έπαιρνε σωστές θέσεις, με την μπάλα στα πόδια είχε καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές. Χάθηκε κάπως στην φάση που ο Μπακαμπού σκόραρε. Όμως από εκείνο το σημείο και μετά, παίρνει όλη την ομάδα πάνω του. Κάνει σωστές επιλογές και φυσικά κερδίζει το πέναλτι με το οποίο η ΑΕΚ παίρνει το προβάδισμα ξανά στο σκορ.

Αρόλντ Μουκουντί: Έβγαλε πολύ δυναμισμό και πολύ τσαμπούκα και έκανε σούπερ ματς. Κέρδισε τις περισσότερες από τις μονομαχίες που χρειάστηκε να δώσει και εντός αλλά και εκτός περιοχής. Έβγαινε συνήθως πρώτος πάνω στην μπάλα και κρατούσε και πολύ σωστά την θέση του. Ακόμα και ως φορές βγήκε από την μεγάλη του περιοχή, έκανε σωστά πράγματα και πήγε ακόμα και να σκοράρει.

Εχσάν Χατζισαφί: Ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ σ’ ολόκληρο το παιχνίδι. Πολύ συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα και με εξαιρετικές διαγώνιες καλύψεις για να κλέβει μπάλες. Αλλά και με πολύ σημαντική βοήθεια στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, κάθε φορά που ανέβαινε ψηλά στην πλευρά του. Πρώτος στις καλύψεις, πρώτος στα ανεβάσματα, με αστείρευτες δυνάμεις.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Πολλή δουλειά χρειάστηκε να βγάλει ο Πολωνός χαφ, καθώς επί της ουσίας ήταν το μοναδικό εξάρι, μπροστά από την τετράδα της άμυνας της ΑΕΚ. Επίσης έδωσε πολλές μονομαχίες με τον Βαλμπουενά. Και μια εξ αυτών του στοίχισε και μια κίτρινη. Στο δεύτερο ημίχρονο φορτωμένος με την κίτρινη δυσκολεύτηκε αρκετά, γιατί έπρεπε να κάνει και σωστή διαχείριση.

Ορμπελίν Πινέδα: Σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο κυριολεκτικά… αλώνισε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη. Έκανε τα πάντα σ’ άμυνα και επίθεση και από τα πόδια του ξεκινούσαν όλες οι πολύ καλά οργανωμένες και δομημένες επιθέσεις της ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα έδειχνε λίγο να χάνει δυνάμεις και καθαρό μυαλό και έκανε λάθος στην φάση του γκολ του Ολυμπιακού. Όμως και πάλι όταν έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, έκανε καλά πράγματα.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ματσάρα μετά από καιρό για τον Σέρβο χαφ. Έβαλε μια γκολάρα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ όσες φορές έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, διέλυε την ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού. Μάλιστα ήταν και πολύ συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Έτρεξε πολύ, πάλεψε πολύ και έκανε εξαιρετικό ματς.

Νίκλας Ελίασον: Το πρώτο ημίχρονο που έκανε ο Σουηδός εξτρέμ ήταν πολύ καλό. Δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού από την πλευρά του. Και πήγε να σκοράρει σε μια φάση που απέκρουσε ο Πασχαλάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις. Κάτι που είδε νωρίς ο Αλμέιδα και τον αντικατέστησε.

Στίβεν Τσούμπερ: Πολλή δουλειά από τον Ελβετόμεσοεπιθετικό. Μπήκε στα παπούτσια του Αραούχο στην ποδοσφαιρική κυριολεξία. Έτρεξε πολύ, πρέσαρε, ενώ με την μπάλα στα πόδια του είχε σχεδόν πάντα σωστές επιλογές. Λίγο έλειψε ακόμα και να σκοράρει καθώς έχασε ευκαιρίες. Αλλά έδωσε πραγματικά και την ψυχή του.

Λιβάι Γκαρσία: Έβαλε το πέναλτι με το οποίο έδωσε το προβάδισμα ξανά στην ΑΕΚ. Επίσης από τα πόδια του έφυγε η πάσα στον Βίντα, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι. Ταλαιπώρησε αφάνταστα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό την άμυνα του Ολυμπιακού. Ήταν μέσα σε φάσεις, θα μπορούσε και να είχε σκοράρει.

Νορντίν Άμραμπατ: Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, έδωσε πολλές μάχες από την πλευρά του. Τις κέρδισε όλες, με κορυφαία αυτή με την οποία πήρε την μπάλα και έδωσε την ασίστ για το γκολ του Μάνταλου.

Γενς Γιόνσον: Μπήκε στην θέση του Σιμάνσκι και κλήθηκε να πάρει και τον ρόλο που είχε ο Πολωνός. Έτρεξε πολύ, έβγαλε πάθος, βοήθησε πολύ σημαντικά ώστε η ΑΕΚ να κρατήσει τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή.

Πέτρος Μάνταλος: Δεν χρειαζόταν να κάνει τίποτε άλλο. Μόνο την προσπάθεια, την ντρίμπλα και το πλασέ για το 3-1. Αυτό ήταν όλα τα λεφτά. Παρόλο που γενικώς από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο και στους δυο ρόλους που ανέλαβε, έκανε εξαιρετική δουλειά.

Πάολο Φερνάντες: Μπήκε με διάθεση και με πάθος. Πήρε μπάλες στα πόδια του. Αλλά και πάλι φάνηκε πως κάτι του έλειπε για να ολοκληρώσει σωστά τις προσπάθειες του.

Κώστας Γαλανόπουλος: Έπαιξε πολύ λίγο, αλλά έκανε τρομερή δουλειά .Στο πιο κρίσιμο σημείο έτρεξε πολύ και βοήθησε πολύ στην μεσαία γραμμή.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X