Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Αταμάν - Τον καλωσόρισε ο Γιαννακόπουλος (ΦΩΤΟ)

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Αταμάν - Τον καλωσόρισε ο Γιαννακόπουλος  (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Προπονητής του Παναθηναϊκού είναι οριστικά ο Εργκίν Αταμάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε και τυπικά το deal ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής υπέγραψε προσύμφωνο με τους «πράσινους», με τους οποίους είχε δώσει ήδη τα χέρια, και περιμένει να τελειώσει τις υποχρεώσεις του στην Εφές για να πιάσει δουλειά στην Αθήνα. Άλλωστε, σε σχετική ανάρτηση προχώρησε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ να καλωσορίζει τον Αταμάν.

Οι επαφές των δυο πλευρών το προηγούμενο διάστημα είχαν ευτυχή κατάληξη και θα έχουν ως αποτέλεσμα την υπογραφή συμβολαίου δυο χρόνων, με το «τριφύλλι» να του προσφέρει ένα ποσό, το μεγαλύτερο που έχει δώσει στην μετά Ομπράντοβιτς εποχή.

Αναλαμβάνοντας τον Παναθηναϊκό, ο Αταμάν θα επιχειρήσει αντίστοιχη αναδόμηση με αυτή που κατάφερε την προηγούμενη εξαετία στην Εφές. Εκεί όπου μετέτρεψε την τουρκική ομάδα σε πρωταγωνίστρια, πανηγυρίζοντας δυο κατακτήσεις Ευρωλίγκας και παίζοντας μαζί της σε έναν ακόμα τελικό.

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X