Ο χρόνος πιέζει την Τσέλσι

Ο χρόνος πιέζει την Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Οι διοικούντες την Τσέλσι, δίνουν «μάχη με τον χρόνο», καθώς ο λονδρέζικος σύλλογος πρέπει να μειώσει σημαντικά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, μέχρι τις 30/6

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι διοικούντες την Τσέλσι, δίνουν «μάχη με τον χρόνο», καθώς ο λονδρέζικος σύλλογος πρέπει να μειώσει σημαντικά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, μέχρι τις 30 Ιουνίου, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με οικονομικό εύ αγωνίζεσθαι.

Οπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «Evening Standard», αρκετοί παίκτες ενδέχεται να… ετοιμάσουν βαλίτσες αυτό το καλοκαίρι, μεταξύ των οποίων, ο Κρίστιαν Πούλισικ, ο Χακίμ Ζίγιες, ο Καλιντού Κουλιμπαλί, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και ο Μέϊσον Μάουντ.

Πρόκειται για πωλήσεις παικτών, που πρέπει να γίνουν πριν από αυτή την προθεσμία της 30ης Ιουνίου, ώστε οι εισφορές να ενσωματωθούν στα οικονομικά δεδομένα για την σεζόν 2022-2023. Οι «αντίπαλοι» σύλλογοι, γνωρίζουν αυτήν την κατάσταση και θα μπορούσαν να την χρησιμοποιήσουν, έτσι ώστε, να διαπραγματευθούν την τιμή παικτών για τους οποίους ενδιαφέρονται.

Η διοίκηση των «Μπλε», έχει ήδη μιλήσει με αρκετούς κορυφαίους συλλόγους της «γηραιάς ηπείρου», που είναι έτοιμοι να… υποδεχθούν τους παίκτες της Τσέλσι.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X