Γκουαρδιόλα για Μαχρέζ: «Γίνεται γκρινιάρης μαζί μου όταν δεν παίζει»

Γκουαρδιόλα για Μαχρέζ: «Γίνεται γκρινιάρης μαζί μου όταν δεν παίζει»
Photo Credits: INTIME

«Γίνεται γκρινιάρης μαζί μου όταν δεν παίζει», δήλωσε για τον Μαχρέζ ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξήρε τον Ριγιάντ Μαχρέζ για την μεγάλη του εμφάνιση και το χατ τρικ του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Σέφιλντ Γιουάιτεντ αλλά παράλληλα δήλωσε πως ο Αλγερινός γίνεται γκρινιάρης όταν δεν αγωνίζεται.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όπου η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε των «λεπίδων» με 3-0 χάρη σε χατ τρικ του Ριγιάντ Μαχρέζ και είπε τα καλύτερα για την τρομερή παράσταση του Αλγερινού, αλλά και την εν γένει παρουσία του.

Μεταξύ σοβαρού κι αστείου τόνισε πως ο 32χρονος παίκτης των «πολιτών» του γκρινιάζει όταν δεν τον βάζει να παίξει σαν άλλη μία απόδειξη του πόσο πολύ θέλει να αγωνίζεται συνεχώς χωρίς να καταλαβαίνει από κούραση. Άλλωστε είναι από τους λίγους παίκτες που, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, απολαμβάνει να παίζει κάθε τρεις μέρες, όταν το καλεντάρι γίνεται ασφυκτικό.

Αναλυτικά τα λόγια του Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Είναι γκρινιάρης όταν δεν παίζει, γκρινιάζει συνεχώς. Με κάνει να παρατηρώ είναι ενοχλημένος. Είμαι τόσο χαρούμενος για τον Ριγιάντ, αγαπάει το ποδόσφαιρο, έχει δώσει τόσα πολλά στην Μάντσεστερ Σίτι και ευτυχώς (θα συνεχίσει να το κάνει) στο μέλλον. Δεν είναι ένας παίκτης που έρχεται με σκοπό να περάσει η ώρα και να φύγει, είναι το αντίθετο» και συνέχισε «Είναι πάντα γκρινιάρης όταν δεν αγωνίζεται, αλλά γνωρίζω πλήρως την ποιότητά του και στα μεγαλύτερα παιχνίδια και τις πιο σημαντικές στιγμές, είναι πάντα εκεί».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X