Φίλαθλος σε Λαπόρτα: «Σταμάτα να εξαγοράζεις διαιτητές» (VIDEO)

Φίλαθλος σε Λαπόρτα: «Σταμάτα να εξαγοράζεις διαιτητές» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Φίλαθλος είπε στον Λαπόρτα να σταματήσει να εξαγοράζει τους διαιτητές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φίλαθλος είπε στον Λαπόρτα να σταματήσει να εξαγοράζει τους διαιτητές κι εκείνος είναι πως όλα είναι μία πλεκτάνη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα κατευθυνόταν σε μία εκδήλωση, όταν ένας φίλαθλος τον πλησίασε και του ζήτησε να σταματήσει να χρηματίζει τους διαιτητές αναφερόμενος στην γνωστή υπόθεση Νεγκέιρα.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως δεν συμβαίνει αυτό που ανέφερε, ο φίλαθλος επέμεινε και στην συνέχεια ο Λαπόρτα του είπε πως οι Καταλανοί δεν το κάνουν αυτό και πως όλα αυτά είναι ένα «μαγείρεμα» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπενθυμίζουμε πως μέσα στην εβδομάδα ο Λαπόρτα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν σχετικά με την υπόθεση αυτή και το αποτελέσματα της κουβέντας έκανε τους Καταλανούς να αισθάνονται αισιόδοξοι για την βραχυπρόθεσμη εξέλιξη της υπόθεσης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X