«Απών» κι ο Τζόκοβιτς από το Masters της Μαδρίτης

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ξέρω τι πρέπει να κάνω»

Μετά τον Ράφαελ Ναδάλ, και ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνωστοποίησε ότι δεν θα μετάσχει στο τουρνουά Masters της Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Ράφαελ Ναδάλ, και ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνωστοποίησε ότι δεν θα μετάσχει στο τουρνουά Masters της Μαδρίτης, που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Σέρβος τενίστας, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, επέλεξε αυτή την εβδομάδα να μετάσχει στο χαμηλής δυναμικότητας τουρνουά της Μπάνια Λούκα, στη Βοσνία, αλλά αποκλείστηκε χθες (21/4) στα προημιτελικά από τον συμπατριώτη του Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Μετά τον αγώνα, ο Τζόκοβιτς δήλωσε ότι δεν αισθανόταν σωματικά καλά στο κορτ και, πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες, οι διοργανωτές του Masters της Μαδρίτης ανακοίνωσαν μέσω social media ότι ο “Νόλε” απέσυρε τη συμμετοχή του, αποδίδοντας την αποχώρησή του σε ενοχλήσεις στον αγκώνα.

Σημειώνεται ότι ο Τζόκοβιτς έχει κατακτήσει τρεις φορές τον τίτλο στην ισπανική πρωτεύουσα, με τελευταία εξ αυτών το 2019, όταν νίκησε στον τελικό τον Στέφανο Τσιτσιπά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X