Μανωλάς στην δημοπρασία της φανέλας του: «Υπάρχει μια συνέχεια στις αξίες της ΑΕΚ - Πρότυπό μου ήταν ο Λάκης Νικολάου» (VIDEO)

ΑΕΚ σημαίνει οικογένεια - Όλες οι μεγάλες μορφές της Ένωσης στην παράδοση της τελευταίας φανέλας του Μανωλά (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Στέλιος Μανωλάς στην εκδήλωση για την παράδοση της φανέλας του με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέλιος Μανωλάς παρέδωσε την φανέλα με την οποία αποσύρθηκε από την ΑΕΚ στον Χάρη Κανταρέλη, ο οποίος πλειοδότησε στη δημοπρασία.

Ο Μανωλάς στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στις κάμερες τονίζοντας ότι «σήμερα είναι η μέρα που παραδίδουμε σαν παλαίμαχοι τη φανέλα της τελευταίας μου εμφάνισης, στο γήπεδο αυτό που εδώ άρχισα και εδώ τελείωσε».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον οπαδό που πήρε τη φανέλα του λέγοντας ότι «πλειοδότησε στη δημοπρασία και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, ο οπαδός της ΑΕΚ, ο κύριος Χάρης Κανταρέλης. Θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά και εγώ και οι παλαίμαχοι όλοι. Είναι αλήθεια ότι διανύουμε δύσκολες εποχές, ωστόσο ακόμη υπάρχει φιλότιμο και η έννοια της αλληλεγγύης, αυτά που μας χαρακτηρίζουν εμάς τους Έλληνες και ιδιαίτερα σαν ΑΕΚτζήδες δείχνουμε ότι είμαστε οικογένεια και στεκόμαστε δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν σήμερα ανάγκη, αλλά αύριο μπορεί να την έχουμε εμείς».

Τέλος ο Μανωλάς είπε ότι «υπάρχει μια συνέχεια στην ΑΕΚ, τις αξίες της ΑΕΚ τις πήρα από τους προηγούμενους παίκτες, εμένα πρότυπό μου ήταν ποδοσφαιριστές σαν τον Λάκη τον Νικολάου και στη συνέχεια νομίζω ότι ο Λάκης είχε πρότυπο τον Μίμη και τον Νικολαΐδη».

Ο Στέλιος Μανωλάς ευχαρίστησε όσους βοήθησαν:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X