Σουλούκου: Η μάνατζερ του Χάαλαντ τη συνεχάρη για την πρόσληψή της στη Ρόμα

Σουλούκου: Η μάνατζερ του Χάαλαντ τη συνεχάρη για την πρόσληψή της στη Ρόμα
Photo Credits: INTIME

Η μάνατζερ του Χάαλαντ συνεχάρη τη Λίνα Σουλούκου για την πρόσληψή της στη Ρόμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρόσληψη της Λίνας Σουλούκου στη Ρόμα τράβηξε την προσοχή ακόμα και μιας εκ των κορυφαίων μάνατζερ του κόσμου, με τη Ραφαέλα Πιμέντα να τη συγχαίρει μέσα από story στο Instagram.

Νέα CEO και γενική διευθύντρια της Ρόμα διορίστηκε η Λίνα Σουλούκου, με το ιταλικό κλαμπ να προβαίνει στις σχετικές ανακοινώσεις το απόγευμα της Τρίτης (18/4). Μια τεράστια διάκριση για την Ελληνίδα δικηγόρο, η οποία στο παρελθόν αποτελούσε και την γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού από το 2018 μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Πλέον το… καθήκον την καλεί στην πρωτεύουσα της Ιταλίας για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της γειτονικής χώρας, γεγονός που κέρδισε το χειροκρότημα ακόμα και από την μάνατζερ του Χάαλαντ!

Ο λόγος για την Ραφαέλα Πιμέντα, κληρονόμος της αυτοκρατορίας που δημιούργησε ο Μίνο Ραϊόλα, η οποία συνεχάρη τη Λίνα Σουλούκου μέσα από story στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι τόσο περήφανη, συνέχισε, το έχεις!».

Θυμίζουμε πως η Βραζιλιάνα μάνατζερ έχει στο… πελατολόγιό της μερικούς από τους κορυφαίους αστέρες του ποδοσφαίρου, όπως οι Έρλινγκ Χάαλαντ, Πολ Πογκμπά, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X