Πάλεψε όσο μπορούσε η ΑΕΚ Β', νέα ήττα (1-3) από την Καλλιθέα

Πάλεψε όσο μπορούσε η ΑΕΚ Β', νέα ήττα (1-3) από την Καλλιθέα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' πάλεψε αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-3 από την Καλλιθέα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη ήττα για την ΑΕΚ Β’, αυτή τη φορά από την Καλλιθέα με 1-3 σε ματς για την Super League 2.

Η Ενωση πάλεψε, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το βαθμό κόντρα στην Καλλιθέα στο «Σεραφείδειο».

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17′ με τον Λούκινα, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 32′ έκανε το 0-2. Η ομάδα του Οφρυδόπουλου μπόρεσε να μειώσει στο 70′ με κεφαλιά του Ραντόνια και στη συνέχεια είχε ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα.

Εν τέλει η Καλλιθέα με τον Καινούργιο έκανε στο 90′ το 1-3, «καθαρίζοντας» τους τρείς βαθμούς.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν στο 15′ να προηγηθούν με τον Λουκίονα με προσπάθεια μέσα από την περιοχή. Η ΑΕΚ Β’ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε και στο 33′ η ομάδα από την Καλλιθέα έφθασε στο 2ο γκολ. Ήταν μία εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά,  ο Λουκίνας και πάλι αφύλακτος πρόλαβε, κατέβασε και εκτέλεσε τον Θεοχάρη για το 0-2.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ Β’ μπήκε δυνατά. Πίεσε, αλλά η Athens Καλλιθέα έλεγχε τον ρυθμό. Στο 62′ ο Χριστόπουλος απείλησε για να έρθει το 1-2 στο 70′.  Από στατική φάση ο Ραντόνια πήδηξε πιο ψηλά και νίκησε τον Βοσνιάδη. Το ματς απέκτησε εκ νέου ενδιαφέρον, αλλά η φιλοξενούμενη ήταν αποφασισμένη. Έτσι στα χασομέρια ήρθε το 3ο γκολ.  Ο Καινούργιος πήρε την μπάλα από τα δεξιά, πάτησε περιοχή, έκανε και το 1-2 με τον Ματίγια και με σουτ νίκησε τον Θεοχάρη “καθαρίζοντας” το ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Σταμούλης, Ραντόνια, Λάτσι, Παρράς, Ρουκουνάκης (68’ Νούλας) Κορομηλάς (46′ Γερολέμου) Τζ. Γκαρσία, Πανεράς (68’ Σκόνδρας) Μαχαίρας, Απ. Χριστόπουλος.
ATHENS KALLITHEA: Βοσνιάδης, Ρέντζας, Κύργιας, Βλάχος, Ουές, Ντεμέτριους (70’ Μπουλούλης) Ματίγια, Σαντάνα (90’ Μάλτσι) Καινούργιος, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος (85’ Μπάμπης).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X