ΑΕΚ: Προβάδισμα στον Τσούμπερ για τη θέση του Αραούχο κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Προβάδισμα στον Τσούμπερ για τη θέση του Αραούχο κόντρα στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πρέπει να πορευτεί στο υπόλοιπο της σεζόν χωρίς τον Αραούχο και φαβορί για αντικαταστάτης του αρχηγού στο κυριακάτικο ντέρμπι είναι ο Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα ξέρει πως η ΑΕΚ πρέπει να μάθει να ζει για το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο. Και πάνω σ’ αυτή την διαδικασία δουλεύει. Με δεδομένο πως το πρόγραμμα είναι τέτοιο, που η ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει πέντε καυτά ματς μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων. προφανώς και μόνιμη θέση στην ενδεκάδα δεν θα υπάρχει για κανέναν. Ούτε και για τον αντικαταστάτη του Αραούχο.

Οι επιλογές του Αλμέιδα γενικώς για το αρχικό σχήμα και ειδικώς για το κενό του αρχηγού της ΑΕΚ, θα πηγαίνουν παιχνίδι με το παιχνίδι. Για το κυριακάτικο ντέρμπι στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, αυτό που φαίνεται είναι πως το απόλυτο… φαβορί για να πάρει την θέση του Αραούχο στην ενδεκάδα, είναι ο Τσούμπερ. Τουλάχιστον αυτό έδειξε ο Αλμέιδα στη σημερινή προπόνηση.

Στην άσκηση που έκανε για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα φάσεων, ο Τσούμπερ ήταν μόνιμα στην θέση πίσω από τον φορ.

Διαβάστε περισσότερα για τα σχέδια του Αλμέιδα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X