Ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης στον Χάαλαντ η Σίτι μετά το «κόψιμο» της ρήτρας λόγω… Γκουαρδιόλα!

Ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης στον Χάαλαντ η Σίτι μετά το «κόψιμο» της ρήτρας λόγω… Γκουαρδιόλα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο συμβόλαιο ετοιμάζεται να προσφέρει στον Έρλινγκ Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι μετά την αφαίρεση της ρήτρας αποδέσμευσης στην τρέχουσα συμφωνία του με τους «πολίτες»!

Ο Νορβηγός πήρε μεταγραφή στη Σίτι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το περασμένο καλοκαίρι για μόλις 58 εκατ. ευρώ, ποσό, θυμίζουμε, το οποίο υπήρχε στο συμβόλαιό του όταν συμφώνησε να μετακομίσει στη Γερμανία από την Αυστρία και τη Σάλτσμπουργκ τον Δεκέμβριο του 2019.

Το συμβόλαιο του 22χρονου με τη Σίτι περιείχε, επίσης, μια ρήτρα, που του επέτρεπε να φύγει για 170 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2024 -στο τέλος, δηλαδή, της δεύτερης σεζόν του. Ωστόσο, η ρήτρα συνδέθηκε με το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα στο Μάντσεστερ και ακυρώθηκε όταν ο Καταλανός ανανέωσε το δικό του συμβόλαιο, τον Νοέμβριο, για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το 2025!

Οι ακριβείς όροι του συμβολαίου του Χάαλαντ με τη Σίτι καλύπτονται από πέπλο μυστικότητας και δεν είναι σαφές εάν παρόμοιες ρήτρες αποδέσμευσης θα υπάρξουν και αργότερα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αγγλία.

Όπως αποκαλύπτει το ”Athletic”, όμως, η Σίτι επιθυμεί να παρατείνει τον χρόνο του Νορβηγού επιθετικού στον σύλλογο και να του προσφέρει και καλύτερο συμβόλαιο, το οποίο θα αντικατοπτρίζει την εντυπωσιακή, πρώτη του σεζόν στο αγγλικό ποδόσφαιρο, και υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Χάαλαντ είναι ανοιχτός σε νέες συζητήσεις.

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι, «ενώ υπάρχει φημολογία για τη Ρεάλ Μαδρίτης, και παρόλο, που η μετακόμιση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ήταν πάντα μια φιλοδοξία του, λέγεται ότι είναι εξαιρετικά χαρούμενος στην τωρινή του ομάδα».

Ο Χάαλαντ πιστεύει ότι βρίσκεται στον κατάλληλο σύλλογο, προκειμένου να βελτιωθεί ως παίκτης και είναι χαρούμενος, που μια σειρά από υποσχέσεις, που έδωσε η Σίτι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την αγορά του την περασμένη άνοιξη, τηρήθηκαν.

«Δεν ξέρω τι έκανε στην Ντόρτμουντ, αλλά τον φροντίζουμε 24 ώρες», είπε πρόσφατα ο Γκουαρδιόλα. «Έχουμε απίστευτους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές, είναι πίσω του κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας».

Ο Χάαλαντ έχει σκοράρει 47 γκολ σε 40 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και δεν είναι ασυνήθιστο για τη Σίτι να κάνει νέες συμφωνίες με παίκτες, που έχουν λάμψει στην πρώτη τους σεζόν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X