Ντρογκμπά για Τσέλσι: «Δεν αναγνωρίζω πλέον την ομάδα μου»

Ντρογκμπά για Τσέλσι: «Δεν αναγνωρίζω πλέον την ομάδα μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο θρύλος της Τσέλσι Ντιντιέ Ντρογκμπά λέει ότι «δεν αναγνωρίζει πλέον» τον σύλλογο στον οποίο αγωνιζόταν, κάνοντας μια σκληρή αξιολόγηση της σημερινής κατάστασης του κλαμπ.

Ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, ξόδεψε πάνω από 500 εκατομμύρια λίρες το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο, σε μια σειρά από νέες μεταγραφές, άλλαξε τρεις προπονητές, μα ουδένας κατάφερε να προκαλέσει την πολυπόθητη αναγέννηση. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας της Premier League και εκτός Champions League.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μεγάλη δόξα του συλλόγου, μίλησε με σκληρά λόγια για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι Canal+. Είπε χαρακτηριστικά: «Γνώρισα αυτόν τον σύλλογο με μια ορισμένη κλάση κατά την εποχή του Αμπράμοβιτς, αλλά σήμερα βλέπω ότι λείπει. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να καταλάβω πώς ξεφορτώθηκαν ορισμένους ανθρώπους. Θα πρέπει να επιστρέψουν στις αρχές και τις αξίες που είχαν. Δεν αναγνωρίζω πλέον τον σύλλογό μου».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X