Τη στιγμή που ο Αραούχο κανόνιζε το χειρουργείο, ψαχνόταν και για το... Φάληρο

Τη στιγμή που ο Αραούχο κανόνιζε το χειρουργείο, ψαχνόταν και για το... Φάληρο
Photo Credits: INTIME

Το σημαντικό για τον Αραούχο είναι τώρα να κάνει την επέμβαση στο γόνατο, αλλά ο ίδιος ψαχνόταν για το πως θα μπορούσε να βρεθεί την Κυριακή στο Φάληρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη αντίδραση του Σέρχιο Αραούχο όταν έμαθε τα κακά μαντάτα για τον τραυματισμό του στο γόνατο, ήταν να προσπαθήσει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και όλους τους πιθανούς και απίθανούς τρόπους για να γλιτώσει το χειρουργείο. Όταν πλέον αποδείχθηκε πως η επέμβαση ήταν μονόδρομος, ο αρχηγός της ΑΕΚ έστειλε μήνυμα στον κόσμο για να είναι «τώρα όλοι μαζί περισσότερο από ποτέ». Και αυτό το υποσχέθηκε και στους συμπαίκτες του.

Παρόλο που δεν θα μπορεί να βοηθήσει μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, ο Αραούχο θα είναι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σ’ όλες τις μάχες των Play offs και φυσικά στον τελικό του Κυπέλλου. Και αυτό ήταν κυριολεκτικά το μόνο που απασχολούσε τον αρχηγό της ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή που έπρεπε να κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να προγραμματίσει το χειρουργείο για όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ο Αραούχο ψαχνόταν για το πώς θα μπορούσε να βρεθεί την Κυριακή μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο Καραϊσκάκη για το ματς με τον Ολυμπιακό. Όπως είχε κάνει και στην ρεβάνς του Κυπέλλου, στην οποία επίσης δεν είχε αγωνιστεί.

Ο Αραούχο θα ταξιδέψει ξανά στη Μαδρίτη, προκειμένου στο τέλος της εβδομάδας να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Αυτό σημαίνει πως μοιάζει πρακτικά εως και… αδύνατον να μπορέσει και να προλάβει να επιστρέψει αλλά και να πάει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή την Κυριακή το βράδυ στο Καραϊσκάκη.

Όμως αυτό ήταν ίσως το μοναδικό που τον απασχολούσε. Και αν όπως όλα δείχνουν, τελικά δεν τα καταφέρει, θα είναι το μοναδικό ματς από το οποίο θα απουσιάσει από το πλευρό των συμπαικτών του.

Πηγή: Sportal.gr 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X