Στο μουσείο της Εθνικής ομάδας η φανέλα του Κουλιεράκη

Στο μουσείο της Εθνικής ομάδας η φανέλα του Κουλιεράκη
Photo Credits: INTIME

Την φανέλα του από τον αγώνα με την Μάλτα, δώρισε στο μουσείο της Εθνικής ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την φανέλα του από τον αγώνα με την Μάλτα, δώρισε στο μουσείο της Εθνικής ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πέρασε τις γιορτές του Πάσχα στην Κρήτη και έκανε ένα ξεχωριστό δώρο στο μουσείο της Εθνικής ομάδας που υπάρχει στα Χανιά. Συγκεκριμένα έδωσε τη φανέλα που φορούσε στην αναμέτρηση με την Μάλτα, με τον τον πρόεδρο του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκο Φλέκκα, να αναφέρει τα εξής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χανιώτη Έλληνα διεθνή μας Κωνσταντίνο Κουλιεράκη για την επίσκεψη του στο μουσείο της Εθνικής μας. Το μέλλον του είναι όλο δικό του.

Περήφανοι ως Χανιώτες που έχουμε ακόμα ένα Έλληνα Χανιώτη διεθνή και θα τιμάει την γαλανόλευκη φανέλα με το Εθνόσημο. Και φυσικά έχουμε ακόμα ένα πρεσβευτή που θα διαφημίζει το Μουσείο Εθνικής Ελλάδος – Γαλανόλευκος Φάρος μέσα από την ιστορία της φανέλας του».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X