Τσάβι για Γκάβι: «Το μέλλον του βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα, δεν θα είναι χαρούμενος πουθενά αλλού»

Τσάβι για Γκάβι: «Το μέλλον του βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα, δεν θα είναι χαρούμενος πουθενά αλλού»
Photo Credits: INTIME

Ο Τσάβι έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τις φήμες περί αποχώρησης του Γκάβι από την Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται το απόγευμα της Κυριακής (16/04) στη Μαδρίτη από τη Χετάφε, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της La Liga, με στόχο να κάνει ακόμα ένα βήμα στον δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό ματς, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Τσάβι, αναφέρθηκε στις φήμες περί αποχώρησης του Γκάβι από τον σύλλογο, ξεκαθαρίζοντας πως το μέλλον του νεαρού άσου είναι στην Μπάρτσα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πουθενά αλλού δεν θα είναι χαρούμενος!

«Ο Γκάβι δεν θα ήταν τόσο χαρούμενος σε καμία άλλη ομάδα στον κόσμο όπως είναι εδώ στην Μπαρτσελόνα. Εδώ έχει τα πάντα, είναι βασικός στα 18 του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που με ενθουσιάζει και είναι υπέροχος. Το μέλλον του βρίσκεται στη Μπαρτσελόνα, δεν θα είναι χαρούμενος μακριιά από εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 43χρονος Ισπανός τεχνικός, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον 18χρονο χαφ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X