Παναθηναϊκός: Ατομικό για Ιωαννίδη, Σάρλια και παιχνίδια δεξιοτήτων

Παναθηναϊκός: Ατομικό για Ιωαννίδη, Σάρλια και παιχνίδια δεξιοτήτων
Photo Credits: INTIME

Οι Ιωαννίδης και Σάρλια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ιωαννίδης και Σάρλια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής όπου ο Γιοβάνοβιτς είχε ετοιμάσει μια διαφορετική προπόνηση με παιχνίδια δεξιοτήτων για τους παίκτες του.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν και τη Μεγάλη Παρασκευή (14/4) στο αθλητικό κέντρο της ομάδας για μια ακόμη προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Εκεί που αν το τριφύλλι πάρει μια νίκη τότε θα έχει κάνει ένα ακόμη καθοριστικό βήμα στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της Μεγάλης Παρασκευής ήταν αρκετά διαφορετικό για τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς καθώς μετά την καθιερωμένη προθέρμανση και το rondo, οι πράσινοι χωρίστηκαν σε πέντε ομάδες των πέντε και διαγωνίστηκαν σε πέντε διαφορετικά παιχνίδια δεξιοτήτων.

Σε κάθε παιχνίδι κάθε ομάδα κέρδιζε πόντους, ανάλογα με τους στόχους που πετύχαινε και στο τέλος αναδείχθηκε νικήτρια η ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς.

Την ίδια ώρα ο Σέρβος τεχνικός είδε για μια ακόμη μέρα τους Ιωαννίδη και Σάρλια να γυμνάζονται μόνοι τους. Το πιθανότερο είναι πως και οι δύο θα προσπαθήσουν από Δευτέρα (17/4) να γυμναστούν εκ νέου σε φουλ ρυθμούς ώστε να ξέρει και ο 60χρονος τεχνικός σε τι κατάσταση βρίσκονται ενόψει του αγώνα της 5ης αγωνιστικής των playoffs στη Stoiximan Super League.

Το θετικό σε σχέση με την προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης ήταν πως οι Πέρεθ-Σένκεφελντ γυμνάστηκαν κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X