Το NBA ενέκρινε την οικογένεια Χάσλαμ ως συνιδιοκτήτρια των Μπακς

Το NBA ενέκρινε την οικογένεια Χάσλαμ ως συνιδιοκτήτρια των Μπακς
Photo Credits: INTIME

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΒΑ ενέκρινε τη μεταβίβαση μεριδίου των Μιλγουόκι Μπακς στους ιδιοκτήτες των Κλίβελαντ Μπράουνς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΒΑ ενέκρινε τη μεταβίβαση μεριδίου των Μιλγουόκι Μπακς στους ιδιοκτήτες των Κλίβελαντ Μπράουνς, Ντι και Τζίμι Χάσλαμ.

Τον Φεβρουάριο, οι Χάσλαμ συμφώνησαν να αγοράσουν το 25% που κατείχε ο Μαρκ Λάσρι, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε αποτίμηση 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων της ομάδας τη στιγμή της συναλλαγής.

Ο Γουές Έντενς, ο οποίος αγόρασε τους Μπακς με τον Λάσρι το 2014, θα τον διαδεχθεί στη θέση του «ισχυρού άνδρα» για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο τρίτος κύριος ιδιοκτήτης των Μπακς είναι ο Τζέιμι Ντίναν.

Η αγορά των Χάσλαμ περιλαμβάνει επίσης μερίδιο του κλειστού, Fiserv Forum, του προπονητικού κέντρου της ομάδας, της θυγατρικής ομάδας των Μπακς στη G League, Ουισκόνσιν Χερντ, και της θυγατρικής ομάδας στην 2K League, Bucks Gaming.

«Εκ μέρους του Τζέιμι και ολόκληρης της ιδιοκτησιακής ομάδας, θέλω να καλωσορίσω τον Ντι, τον Τζίμι και την οικογένεια Χάσλαμ στους Μπακς», δήλωσε ο Έντενς σε δελτίο Τύπου, προσθέτοντας:

«Οι Μπακς έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό με τους ανθρώπους του Μιλγουόκι και σε όλο το Ουισκόνσιν και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τον Ντι και τον Τζίμι για να χτίσουμε περαιτέρω την επιτυχία της ομάδας μας, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X