
Προκαταρκτική έρευνα για την «υπόθεση Γκαλτιέ»
Προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε στη Νίκαια για υπόνοιες για «διακρίσεις λόγω καταγωγής και θρησκείας» μετά τις κατηγορίες εναντίον του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, πρώην προπονητή της Νις, Κριστόφ Γκαλτιέ, όπως ανέφερε σήμερα (14/4) ο εισαγγελέας της Νίκαιας στο Twitter.
Αυτή η έρευνα που ανατέθηκε στη δικαστική αστυνομία είναι «σε σχέση» με τις κατηγορίες εναντίον του Κριστόφ Γκαλτιέ, επιβεβαίωσε ο Χαβιέ Μπονόμ στο AFP, προσθέτοντας ότι οι έρευνες «βρίσκονται σε εξέλιξη εντός των εγκαταστάσεων της Νις».
Όπως είναι γνωστό το RMC αποκάλυψε στο podcast «After Foot» ένα email, στο οποίο ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζιλιέν Φουρνιέ, φέρεται να αποκαλύπτει πως ο Γκαλτιέ χρησιμοποίησε ρατσιστικές φράσεις για να παραπονεθεί για τον μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων και μαύρων παικτών στην ομάδα.
Η Παρί Σεν Ζερμέν αντέδρασε έντονα και, σύμφωνα με το RMC Sport, ο πρόεδρος της παριζιάνικης ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να ξεκαθαρίσει τα γεγονότα και να μάθει αν όντως ο Γκαλτιέ είπε αυτά τα λόγια τον Αύγουστο του 2021, δύο μήνες αφότου διορίστηκε προπονητής από τη Νις.
Οι «Collectif Ultras», οι φανατικοί φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, με ανακοίνωση που εξέδωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησαν την άμεση απόλυση του πρώην προπονητή της Νις σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι είπε αυτά τα λόγια.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΑΕΚ: Η αλήθεια για την υπόθεση του Μαρούτση
- ΑΕΚ: Μαρσιάλ και Γκατσίνοβιτς δεν ταξίδεψαν στην Ολλανδία
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- ΑΕΚ: Που έβαλε ο Νίκολιτς τον Κουτέσα και τον Καλοσκάμη στο πρώτο δίτερμα της προετοιμασίας
- ΑΕΚ: Έμεινε εκτός στο προπονητικό δίτερμα ο Λαμέλα



Οι κάτοικοι της Χίου ευγνωμονούν τον Μάριο Ηλιόπουλο!

Εικόνες από την απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ, ημέρα 2η

Μεταγραφή – έκπληξη: Το βαρύ όνομα του ΠΑΣΟΚ που παίρνει στη ΝΔ ο Μητσοτάκης

Μπακάκης: «Δεν είχε κορμό ο Αλμέιδα, αν εμείς κάναμε έξι ήττες δεν θα ζούσαμε»

Αποκάλυψη Πογιέτ: «Προσπάθησα να πάρω στην Κορέα τον Μάνταλο»