Γι’ αυτό δεν φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς - Η 25χρονη Θεσσαλονικιά που... τρέλανε τον Σέρβο (ΦΩΤΟ)

Γι’ αυτό δεν φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς - Η 25χρονη Θεσσαλονικιά που... τρέλανε τον Σέρβο (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι καλές επιδόσεις του στα γήπεδα δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο είναι ευτυχισμένος ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Η όμορφη Ελισάβετ Οικονόμου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, είναι η βασική αιτία για το πλατύ χαμόγελο του Σέρβου μέσου. Οι δυο τους κάνουν συχνά βόλτες ή γευματίζουν σε γνωστά στέκια της πόλης και όσοι τους συναντούν αντικρίζουν δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους.

Το ζευγάρι αγαπά να περνά ποιοτικό χρόνο για δύο, αλλά και να βρίσκεται με αγαπημένους φίλους. Ενας από τους τρόπους που ο Αντρίγια δείχνει την αγάπη του είναι να γεμίζει την αγκαλιά της 26χρονης συντρόφου του με κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Η 25χρονη καλλονή, που είναι αισθητικός, βρίσκεται σχεδόν σε κάθε αγώνα στο γήπεδο προκειμένου να τον ενθαρρύνει και να του δίνει δύναμη, ενώ εκείνος αναζητεί πάντα το βλέμμα της για να της αφιερώνει τα γκολ.

Διαβάστε τη συνέχεια

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X