
Οι καλές επιδόσεις του στα γήπεδα δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο είναι ευτυχισμένος ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Η όμορφη Ελισάβετ Οικονόμου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, είναι η βασική αιτία για το πλατύ χαμόγελο του Σέρβου μέσου. Οι δυο τους κάνουν συχνά βόλτες ή γευματίζουν σε γνωστά στέκια της πόλης και όσοι τους συναντούν αντικρίζουν δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους.
Το ζευγάρι αγαπά να περνά ποιοτικό χρόνο για δύο, αλλά και να βρίσκεται με αγαπημένους φίλους. Ενας από τους τρόπους που ο Αντρίγια δείχνει την αγάπη του είναι να γεμίζει την αγκαλιά της 26χρονης συντρόφου του με κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Η 25χρονη καλλονή, που είναι αισθητικός, βρίσκεται σχεδόν σε κάθε αγώνα στο γήπεδο προκειμένου να τον ενθαρρύνει και να του δίνει δύναμη, ενώ εκείνος αναζητεί πάντα το βλέμμα της για να της αφιερώνει τα γκολ.
ΑΕΚ Q&A LIVE με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου (VIDEO)- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Καμαρά: «Είχα πολύ καλή πρόταση από την ΑΕΚ, είχα πει στον Αλμέιδα έρχομαι – Θα ήταν δύσκολο όμως να μείνω στην Αθήνα!»
- Σωτηρακόπουλος για Μπενίτεθ: «Λάτρης της τακτικής, πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Σοβαρή υποψηφιότητα του Ηλία Κυριακίδη για τον ΟΦΗ
- Όταν η αξία είναι δεδομένη, στο κίνητρο είναι όλα τα λεφτά



Τα 10 χειρότερα λάθη στον ύπνο σύμφωνα με τους ειδικούς

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE η εκπομπή «Η φανέλα με το 9» με τον σπουδαίο Βασίλη Δημητριάδη και τον Σταύρο Καζαντζόγλου (VIDEO)

Φερνάντες για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ: «Θέλω να μείνω, μέχρι η διοίκηση να μου πει να φύγω»

«Ο ατζέντης του Μαρσιάλ τον προτείνει σε τουρκικές ομάδες»

Τέλος εποχής: Ο Μόντριτς αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης!