Η Λούτον πάει για άνοδο και ο Μπαντζού για το σπουδαιότερο ρεκόρ στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου

Η Λούτον πάει για άνοδο και ο Μπαντζού για το σπουδαιότερο ρεκόρ στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου
Photo Credits: INTIME

Η Λούτον έχει βάσιμες ελπίδες για την επιστροφή στην Premier League, με τον Πέλι-Ράντοκ Μπαντζού να έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ασύλληπτο ρεκόρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Πέλι-Ράντοκ Μπαντζού πιθανότατα τον γνωρίζουν μονάχα οι σκληροπυρηνικοί φίλοι των μικρών κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου ή όσοι προτίμησαν τα τελευταία χρόνια τη Λούτον στο Football Manager ή το FIFA – όπως στην περίπτωση του γράφοντος!

Γεννημένος στο Λονδίνο το 1994, ο κονγκολέζικης καταγωγής ποδοσφαιριστής ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Μπόρεχαμ και το 2011 δοκιμάστηκε επιτυχώς στη Γουέστ Χαμ, που τον απέκτησε με μόνιμη μεταγραφή.

Εντέλει, ένας δανεισμός στη Λούτον το 2013 θα άλλαζε για πάντα την πορεία του Βρετανοαφρικανού μέσου, που βρήκε την άλλοτε κραταιά ομάδα της Premier League στα… αλώνια της National League (5η κατηγορία).

Η πρώτη του χρονιά στους “hatters” συνοδεύτηκε με την άνοδο στη League Two, με την πρώτη χρονιά εκεί να συνοδεύεται από αρκετούς τραυματισμούς. Εντέλει, καθιερώθηκε στην ενδεκάδα από το 2015 κι έπειτα, με τη Λούτον να παίρνει μία ακόμη άνοδο το 2018.

Η πορεία της στη League One κράτησε μόλις έναν χρόνο, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα κι έτσι βρέθηκε στην Championship για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια!

Εκεί παραμένει ο αγγλικός σύλλογος μέχρι σήμερα, ωστόσο με 71 βαθμούς σε 41 αγωνιστικές, έχει καταφέρει να βρεθεί στο -5 από την πρώτη δυάδα και καλοβλέπει τη μεγάλη επιστροφή στην Premier League, για πρώτη φορά μετά το 1996.

Κι αν το να προλάβει η ομάδα του Μπαντζού την απευθείας άνοδο φαντάζει δύσκολο, η θέση στα playoffs δείχνει δεδομένη, με τον 29χρονο πλέον ποδοσφαιριστή να έχει μπροστά του μια ιστορική ευκαιρία.

Ένα τεράστιο κατόρθωμα για έναν παίκτη που έχει 360 συμμετοχές με την πορτοκαλί φανέλα και ετοιμάζεται να μπει στο top-10 συμμετοχών στη μεγάλη ιστορία του κλαμπ…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X