Υπουργός Αθλητισμού Ισραήλ: «Απαιτούμε να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη η ΑΕΚ και όσοι επιτέθηκαν»

Υπουργός Αθλητισμού Ισραήλ: «Απαιτούμε να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη η ΑΕΚ και όσοι επιτέθηκαν»
Photo Credits: INTIME

Θέση για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ πήρε ο Υπουργός Αθλητισμού του Ισραήλ

Θέση σε όλα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη διάρκεια του ματς της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου πήρε ο Ισραηλινός υπουργός Αθλητισμού, Μακλούφ Ζόχαρ.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο Ισραήλ ως αποτέλεσμα των των επεισοδίων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής (12/4) αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, για τα προημιτελικά του BCL.

Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε ο υπουργός Αθλητισμού του Ισραήλ, Μακλούφ Ζόχαρο οποίος χαρακτήρισε αντισημιτική την επίθεση και ζήτησε την τιμωρία της ΑΕΚ και των δραστών.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι σε περίπτωση πρόκρισης της Χάποελ, η Ιερουσαλήμ θα καταθέσει πρόταση για να διοργανώσει το Final-4 της διοργάνωσης, κάτι για το οποίο αναμένεται να καταθέσουν φάκελο τόσο η Αθήνα με την έδρα της Ένωσης, όσο και η Μάλαγα.

«Πρόκειται για μία αντισημιτική επίθεση εναντίον Εβραίων και μία σοβαρότατη περίπτωση βίας. Απαιτούμε εκείνοι που επιτέθηκαν και η ομάδα να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Αν η ομάδα προκριθεί στο Final 4 θα δουλέψω μαζί με το Δήμαρχο, Μόσε Λιόν, προκειμένου να το φέρουμε στην Ιερουσαλήμ και το Έθνος του Ισραήλ να φιλοξενήσει το περίβλεπτο τουρνουά για πρώτη φορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X