Γραφικότητες Λουτσέσκου ακόμη και σε σβηστό ματς - «Μας γ@@ στα Γιάννενα» (VIDEO)

Γραφικότητες Λουτσέσκου ακόμη και σε σβηστό ματς - «Μας γ@@ στα Γιάννενα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ένταση και επίθεση με γραφικότητες από Λουτσέσκου στον 4ο διαιτητή του σβηστού ματς ΠΑΟΚ - Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσκαρ γραφικότητας στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επιτέθηκε στον 4ο διαιτητή της ρεβάνς με τη Λαμία για μία κίτρινη κάρτα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα…

Η κίτρινη κάρτα στον Κάργα έφερε ένταση στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον Λουτσέσκου να τα λέει σε έντονο ύφος με τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης, Αλέξανδρο Τσακαλίδη, έχοντας… χρωστούμενα από τους Ζωσιμάδες. «Μας γ@@ στα Γιάννενα», ήταν η ατάκα του γραφικού Ρουμάνου τεχνικού προς τον ρέφερι σε ένα σβηστό ματς.

Στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, η κίτρινη κάρτα στον Γιάννη Κάργα από τον Ζαμπαλά, προκάλεσε την αντίδραση του πάγκου του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να απευθύνεται στον τέταρτο της αναμέτρησης, Αλέξανδρο Τσακαλίδη.

Μόνο που η αντίδραση του προπονητή του ΠΑΟΚ είχε και… χρωστούμενα από τους Ζωσιμάδες και από το ματς με τον ΠΑΣ, όπου ο Τσακαλίδης εκτελούσε χρέη στο VAR. Στο εν λόγω παιχνίδι, ο Έλληνας ρέφερι δεν φώναξε ποτέ τον Ευαγγέλου, για τη φάση, όπου ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι αδικήθηκε υποστηρίζοντας πως υπήρχε χέρι του Πήλιου, μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, προκαλώντας -τότε- την έκρηξη των ανθρώπων του.

Στη συνάντηση της Τούμπας στο ματς Κυπέλλου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν το ξέχασε και απευθυνόμενος στον Τσακαλίδη, «συνελήφθη» να του λέει χαρακτηριστικά: «You f@@ed us in Giannena».

Δείτε το βίντεο:


Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X