Πέθανε προδομένος από την καρδιά του 70χρονος οπαδός του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Πέθανε προδομένος από την καρδιά του 70χρονος οπαδός του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στο πένθος βυθίστηκε ο Ολυμπιακός μετά την απώλεια 70χρονου οπαδού του στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της ρεβάνς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας 70χρονος οπαδός του Ολυμπιακού άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο, παρακολουθώντας τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Μία θλιβερή είδηση έφερε στο «φως» ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.

Όπως έγραψε στο Facebook, χθες (13/4), κατά τη διάρκεια της ρεβάνς Κυπέλλου των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΚ ένας 70χρονος οπαδός άφησε την τελευταία του πνοή, προδομένος από την καρδιά του.

Η ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά:

«Ήταν δίπλα στην ομάδα της καρδιάς του έως την τελευταία του πνοή. Εκεί, στη θύρα 19 του Καραϊσκάκη είχε τη μόνιμη θέση του. Ήλπιζε τα επόμενα χρόνια να έβγαζε διαρκείας και στην τρίχρονη εγγόνα του για να βλέπει μαζί της τους αγώνες του Ολυμπιακού. Φρόντισε δε να της αγοράσει και κάρτα φιλάθλου.

Δεν πρόλαβε όμως. Στα 70 του χρόνια, ο Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος «προδόθηκε» από την καρδιά του, ενώ παρακολουθούσε τη ρεβάνς του ημιτελικού γύρου του κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, από τη θέση του στο Καραϊσκάκη. Oι γιατροί του Σταδίου του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, εκεί, η καρδιά του σταμάτησε να κτυπά.

Από την Μεγάλη Τετάρτη, η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι ο ασπασμός των αγγέλων προς τ’ άστρα.

Να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του Κωνσταντίνου Γεωργιόπουλου»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X