Σλοτ για Ρόμα και Μουρίνιο: «Το ποδόσφαιρο τους φέρνει αποτελέσματα, αλλά προτιμώ να βλέπω την Σίτι και την Νάπολι»

Σλοτ για Ρόμα και Μουρίνιο: «Το ποδόσφαιρο τους φέρνει αποτελέσματα, αλλά προτιμώ να βλέπω την Σίτι και την Νάπολι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψή του για τη Ρόμα του Μουρίνιο και το ποδόσφαιρο που παίζει, έκανε γνωστή ο προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλότ, ενόψει του πρώτου προημιτελικού του Europa League, κόντρα στη Ρόμα, το απόγευμα της Πέμπτης (12/4).

Η Ρόμα κέρδισε πέρσι τον τίτλο του Europa Conference League στον τελικό των Τιράνων, κόντρα στην Φέγενορντ και τώρα καλούνται να κάμψουν εκ νέου το εμπόδιο των Ολλανδών, ώστε να φτάσουν στα ημιτελικά του Europa League.

Σχετικά με τις ομοιότητες και τις διαφορές των δύο ομάδων, σχεδόν ένα χρόνο μετά, μίλησε ο τεχνικός της Φέγενορντ, Άρνε Σλότ, δηλώνοντας πως δε θαυμάζει ιδιαίτερα το αγωνιστικό στυλ των «Τζιαλορόσσι».

«Η Ρόμα έχει ακόμα τον ίδιο προπονητή και ο Ζοσέ Μουρίνιο παίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Η μόνη διαφορά είναι ότι φέτος έχουν αποκτήσει τρεις καλούς ποδοσφαιριστές όπως ο Ντιμπάλα, ο Μάτιτς και ο Βαϊνάλντουμ», ήταν τα λόγια του Ολλανδού προπονητή ενώ ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του λέγοντας:

«Το στυλ ποδοσφαίρου της Ρόμα φέρνει αποτελέσματα, αλλά προτιμώ να βλέπω την Μάντσεστερ Σίτι ή την Νάπολι για να είμαι απόλυτα ειλικρινής».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X